Denizli’de ekmeğe zam kapıda! Karadaban: Çıkan haberler gerçek dışı ve asılsızdır

EKONOMİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.03.2022 - 09:30, Güncelleme: 27.03.2022 - 09:30
 

Denizli’de ekmeğe zam kapıda! Karadaban: Çıkan haberler gerçek dışı ve asılsızdır

Denizli’de ekmeğe yeni bir zam kapıda! Denizli’de fırıncıların esnafa ekmek dağıtımı yapmayacağına dair çıkan haberler üzerine Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak çıkan haberlerin “Gerçek dışı ve asılsızdır” diyerek yalanladı.

Denizli’de bazı basın ve yayın organlarında ekmeğe zam gelmemesi durumunda 28 Mart Pazartesi günü fırıncıların esnafa ekmek dağıtmayacağına yönelik çıkan haberler ortalığı karıştırdı. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile çıkan haberlerin asılsız olduğunu açıkladı. Karadaban sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda; "Basında yer alan 'Fırıncı Esnafının Ekmek Dağıtımı Yapmayacağına' dair çıkan haberler gerçek dışı ve asılsızdır. Konuyla ilgili fırıncılar adına yapılmış böyle bir açıklamam yoktur. Fırıncı esnafımız Pazartesi günü ekmek dağıtımı yapacaktır. Bir değişiklik söz konusu değildir. Bizler, Ahilik Kültürü’nün birer temsilcisi olarak ne fırıncı esnafımızı mağdur ederiz ne de vatandaşımızın mağduriyet yaşamasına müsaade ederiz. Denizli Fırıncılar odası olarak zam müracaatını yaptık. şu an bakanlığın zam kararını onaylamasını bekliyoruz. Zam kararının kesinleşmesinin ardından yeni tarifeler fırıncı esnafımıza dağıtılacaktır. Bu sayede bir nebzede olsun esnafımızı maliyetlerin yükünden kurtarmış olacağız. Bizler aynı gemide birer yolcuyuz ne fırıncıyla bayiyi ne de bayi ile halkımızı karşı karşıya getirmeyiz. Gerekli görüşmeleri yaptık ve sürecin hızlanmasını sağladık” ifadelerine yer verdi.
Denizli’de ekmeğe yeni bir zam kapıda! Denizli’de fırıncıların esnafa ekmek dağıtımı yapmayacağına dair çıkan haberler üzerine Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak çıkan haberlerin “Gerçek dışı ve asılsızdır” diyerek yalanladı.

Denizli’de bazı basın ve yayın organlarında ekmeğe zam gelmemesi durumunda 28 Mart Pazartesi günü fırıncıların esnafa ekmek dağıtmayacağına yönelik çıkan haberler ortalığı karıştırdı. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile çıkan haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.

Karadaban sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda;

"Basında yer alan 'Fırıncı Esnafının Ekmek Dağıtımı Yapmayacağına' dair çıkan haberler gerçek dışı ve asılsızdır. Konuyla ilgili fırıncılar adına yapılmış böyle bir açıklamam yoktur. Fırıncı esnafımız Pazartesi günü ekmek dağıtımı yapacaktır. Bir değişiklik söz konusu değildir. Bizler, Ahilik Kültürü’nün birer temsilcisi olarak ne fırıncı esnafımızı mağdur ederiz ne de vatandaşımızın mağduriyet yaşamasına müsaade ederiz.

Denizli Fırıncılar odası olarak zam müracaatını yaptık. şu an bakanlığın zam kararını onaylamasını bekliyoruz. Zam kararının kesinleşmesinin ardından yeni tarifeler fırıncı esnafımıza dağıtılacaktır. Bu sayede bir nebzede olsun esnafımızı maliyetlerin yükünden kurtarmış olacağız. Bizler aynı gemide birer yolcuyuz ne fırıncıyla bayiyi ne de bayi ile halkımızı karşı karşıya getirmeyiz. Gerekli görüşmeleri yaptık ve sürecin hızlanmasını sağladık” ifadelerine yer verdi.

Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.