Denizli’de ekmeğe zam yok!

EKONOMİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.07.2023 - 09:28, Güncelleme: 08.07.2023 - 09:28
 

Denizli’de ekmeğe zam yok!

Denizli’de, 200 gram ekmeğin yapılan zamla birlikte satışı 5 liradan 7 liraya yükseldi haberleri üzerine açıklama yapan Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, zammı yalanladı.

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, daha önceki yaptığı açıklamada buğday fiyatlarına yapılan desteğin ardından maliyetlerin arttığını belirterek ekmeğe zammın kaçınılmaz olduğunu duyurmuştu. Ancak henüz zam ile ilgili bir karar alınmamıştı. Sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında, Denizli’de 5 TL olan ekmeğin fiyatının 7 TL olduğu paylaşımlarına Başkan Bekir Karadaban sosyal medya hesabından zammın asılsız olduğunu duyurdu. Başkan Karadaban 9 saat önce yaptığı açıklamada; “Çok kıymetli Denizli’li hemşerilerim sosyal medyada yayınlanan ekmek zammı ile ilgili haberler asılsız ve yanlıştır. 08.07.2023 Cumartesi yarın ekmek bakkal ve bayilerde 200gr 5 TL olarak aynı fiyatta devam edecektir.” İfadelerine yer verdi.
Denizli’de, 200 gram ekmeğin yapılan zamla birlikte satışı 5 liradan 7 liraya yükseldi haberleri üzerine açıklama yapan Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, zammı yalanladı.

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, daha önceki yaptığı açıklamada buğday fiyatlarına yapılan desteğin ardından maliyetlerin arttığını belirterek ekmeğe zammın kaçınılmaz olduğunu duyurmuştu. Ancak henüz zam ile ilgili bir karar alınmamıştı.

Sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında, Denizli’de 5 TL olan ekmeğin fiyatının 7 TL olduğu paylaşımlarına Başkan Bekir Karadaban sosyal medya hesabından zammın asılsız olduğunu duyurdu.

Başkan Karadaban 9 saat önce yaptığı açıklamada; “Çok kıymetli Denizli’li hemşerilerim sosyal medyada yayınlanan ekmek zammı ile ilgili haberler asılsız ve yanlıştır. 08.07.2023 Cumartesi yarın ekmek bakkal ve bayilerde 200gr 5 TL olarak aynı fiyatta devam edecektir.” İfadelerine yer verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.