Denizli’de ekmek ve simit 7 lira oldu

EKONOMİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.07.2023 - 12:29, Güncelleme: 14.07.2023 - 12:29
 

Denizli’de ekmek ve simit 7 lira oldu

Denizli’de alınan zam kararının komisyon tarafından onaylanmasının ardından 200 gram ekmek ve simit 7 liradan satılmaya başlandı.

Denizli’de 5 Ocak 2023 tarihinde 200 gram ekmeğin fiyatı 5 TL olarak belirlenmişti. 8 Temmuz 2023 itibariyle ekmeğin zamlı yeni fiyattan satılacağının duyurulmasına rağmen, komisyonun kararı onaylamaması nedeniyle zam ertelendi. Fırıncılar tarafından talep edilen zammın komisyondan geçmesiyle birlikte zamlı yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli oldu. Açıklanan yeni zamla birlikte kent merkezi ve ilçelerde gramajı aynı kalacak olan ekmeğin fiyatı 5 TL’den 7 TL’ye yükseltildi. Daha öncede 5 liraya satılan simitte bugünden itibaren 7 liradan satışa sunuldu.
Denizli’de alınan zam kararının komisyon tarafından onaylanmasının ardından 200 gram ekmek ve simit 7 liradan satılmaya başlandı.

Denizli’de 5 Ocak 2023 tarihinde 200 gram ekmeğin fiyatı 5 TL olarak belirlenmişti. 8 Temmuz 2023 itibariyle ekmeğin zamlı yeni fiyattan satılacağının duyurulmasına rağmen, komisyonun kararı onaylamaması nedeniyle zam ertelendi.

Fırıncılar tarafından talep edilen zammın komisyondan geçmesiyle birlikte zamlı yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli oldu. Açıklanan yeni zamla birlikte kent merkezi ve ilçelerde gramajı aynı kalacak olan ekmeğin fiyatı 5 TL’den 7 TL’ye yükseltildi. Daha öncede 5 liraya satılan simitte bugünden itibaren 7 liradan satışa sunuldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.