Denizli'de emekli asker apartta canına kıydı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.11.2023 - 18:10, Güncelleme: 04.11.2023 - 08:00
 

Denizli'de emekli asker apartta canına kıydı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bir süit apartta meydana gelen olayda emekli asker silahla canına kıydı.

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi, Yunus Emre Mahallesi 6402 sokakta bulunan bir apartta kalan emekli asker olduğu öğrenilen Ayhan Güleç (60) silahla canına kıyarak intihar etti. Olayı sipariş için aparta gelen bir kurye fark etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayı gören kurye ise ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ayhan Güleç otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bir süit apartta meydana gelen olayda emekli asker silahla canına kıydı.

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi, Yunus Emre Mahallesi 6402 sokakta bulunan bir apartta kalan emekli asker olduğu öğrenilen Ayhan Güleç (60) silahla canına kıyarak intihar etti. Olayı sipariş için aparta gelen bir kurye fark etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayı gören kurye ise ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ayhan Güleç otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.