Denizli’de fabrikanın geri dönüşüm deposunda yangın

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.07.2023 - 12:31, Güncelleme: 29.07.2023 - 12:31
 

Denizli’de fabrikanın geri dönüşüm deposunda yangın

Denizli’nin Merkezefendi İlçesinde bir fabrikanın geri dönüşüm deposunda çıkan yangına müdahale sürüyor. Yangında zaman zaman patlamalar meydana geliyor.

Yangın, Merkezefendi İlçesi Hacıeyüplü Mahallesi 3162 sokakta bulunan bir fabrikanın geri dönüşüm deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir metal fabrikasının geri dönüşüm deposunda çıkış nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi, polis, sağlık ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Çıkan yangın da çıkan siyah dumanlar gökyüzünü kaplarken şehrin tüm noktalarından görünüyor. Güvenlik tedbirlerinin alındığı yangına olay yerine gelen ekipler müdahale etti. Zaman zaman patlamaların meydana geldiği yangına müdahale devam ediyor. VİDEO İÇİN TIKLA! 1 VİDEO İÇİN TIKLA! 2 VİDEO İÇİN TIKLA! 3  
Denizli’nin Merkezefendi İlçesinde bir fabrikanın geri dönüşüm deposunda çıkan yangına müdahale sürüyor. Yangında zaman zaman patlamalar meydana geliyor.

Yangın, Merkezefendi İlçesi Hacıeyüplü Mahallesi 3162 sokakta bulunan bir fabrikanın geri dönüşüm deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir metal fabrikasının geri dönüşüm deposunda çıkış nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi, polis, sağlık ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Çıkan yangın da çıkan siyah dumanlar gökyüzünü kaplarken şehrin tüm noktalarından görünüyor.

Güvenlik tedbirlerinin alındığı yangına olay yerine gelen ekipler müdahale etti. Zaman zaman patlamaların meydana geldiği yangına müdahale devam ediyor.

VİDEO İÇİN TIKLA! 1

VİDEO İÇİN TIKLA! 2

VİDEO İÇİN TIKLA! 3

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.