Denizli’de faili meçhul 21 olay aydınlatılarak 5 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.01.2023 - 12:19, Güncelleme: 14.01.2023 - 12:19
 

Denizli’de faili meçhul 21 olay aydınlatılarak 5 kişi tutuklandı

Denizli’de jandarmanın dedektifleri JASAT ekipleri faili meçhul asayiş olaylarına yönelik 4 ilçede yaptığı operasyonda 21 olay aydınlatılarak 5 şahıs tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen faili meçhul asayiş olaylarına yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde Çivril, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarını gerçekleştiren H.K., Y.A., S.K., A.K.K. ve T.E. isimli 5 şüpheli tespit edildi. 5 şahıs tutuklandı Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) Çivril, Honaz, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde İlçe Jandarma Komutanlığı Ekiplerince yapılan başarılı operasyon sonucunda H.K., Y.A., S.K., A.K.K. ve T.E. isimli şüpheliler yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme kararının ardından 5 şahıs tutuklandı. Yapılan operasyon sonucu 21 faili meçhul olay aydınlatıldı.
Denizli’de jandarmanın dedektifleri JASAT ekipleri faili meçhul asayiş olaylarına yönelik 4 ilçede yaptığı operasyonda 21 olay aydınlatılarak 5 şahıs tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen faili meçhul asayiş olaylarına yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde Çivril, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarını gerçekleştiren H.K., Y.A., S.K., A.K.K. ve T.E. isimli 5 şüpheli tespit edildi.



5 şahıs tutuklandı
Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) Çivril, Honaz, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde İlçe Jandarma Komutanlığı Ekiplerince yapılan başarılı operasyon sonucunda H.K., Y.A., S.K., A.K.K. ve T.E. isimli şüpheliler yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme kararının ardından 5 şahıs tutuklandı.

Yapılan operasyon sonucu 21 faili meçhul olay aydınlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.