Denizli'de Fırın İşçisi kendisini astı

07.06.2017 - 10:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Fırın İşçisi kendisini astı

Denizli Honaz İlçesinde sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı bir kişi evinin bodrumunda intihar etti.

Denizli Honaz İlçesinde   sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı bir kişi evinin bodrumunda intihar etti.   Honaz İlçesi Kocabaş mahallesinde meydana gelen olayda bir kişi intihar etti. Edinilen bilgiye göre mahallede bir fırında çalışan Ahmet İnce(48) öğle saatlerinde eve gidiyorum diyerek işten çıktı.   Uzun süre eve gelmeyen İnce,  ailesi tarafından merak edilerek aranmaya başlandı. Ailenin aradığı Ahmet İnce, evlerinin bodrumunda cansız bedeni oğlu tarafından bulundu. Yazma ile kendisini asarak intihar eden İnce'nin neden intihar ettiği henüz belli değil.   Jandarma olay la ilgili soruşturma başlattı Kaynak: mericulukus
Denizli Honaz İlçesinde sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı bir kişi evinin bodrumunda intihar etti.

Denizli Honaz İlçesinde   sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı bir kişi evinin bodrumunda intihar etti.

 

Honaz İlçesi Kocabaş mahallesinde meydana gelen olayda bir kişi intihar etti. Edinilen bilgiye göre mahallede bir fırında çalışan Ahmet İnce(48) öğle saatlerinde eve gidiyorum diyerek işten çıktı.

 

Uzun süre eve gelmeyen İnce,  ailesi tarafından merak edilerek aranmaya başlandı. Ailenin aradığı Ahmet İnce, evlerinin bodrumunda cansız bedeni oğlu tarafından bulundu. Yazma ile kendisini asarak intihar eden İnce'nin neden intihar ettiği henüz belli değil.

 

Jandarma olay la ilgili soruşturma başlattı

Kaynak: mericulukus

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.