Denizli’de fırtına etkili olacak

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.10.2022 - 10:56, Güncelleme: 02.10.2022 - 10:56
 

Denizli’de fırtına etkili olacak

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 21 ila 36 derece arası değişirken hava parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Öğle saatlerinde etkili olması beklenen fırtınanın 50-80km/saat şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bugün öğle saatlerinden itibaren İç Ege, göller yöresi, kuvvetli rüzgar ve fırtına 50-80 km/sa bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 36 dereceye kadar çıktığı Denizli’de yeni haftada hava sıcaklıkları 8 ila 10 derece düşmesi bekleniyor. Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;   Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinde bugün yaşlanması beklenen hava durumu verilerine göre; METEOROLOJİK GÖRÜNÜM Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. RÜZGAR: Batı ve güneybatı zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli zaman zaman fırtına (50-80km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. UYARILAR KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA: Öğle saatlerinden itibaren bölgemizde kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/sa) bekleniyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Denizli’de bugün hava sıcaklığı 21 ila 36 derece arası değişirken hava parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Öğle saatlerinde etkili olması beklenen fırtınanın 50-80km/saat şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bugün öğle saatlerinden itibaren İç Ege, göller yöresi, kuvvetli rüzgar ve fırtına 50-80 km/sa bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 36 dereceye kadar çıktığı Denizli’de yeni haftada hava sıcaklıkları 8 ila 10 derece düşmesi bekleniyor.

Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinde bugün yaşlanması beklenen hava durumu verilerine göre;

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Batı ve güneybatı zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli zaman zaman fırtına (50-80km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA: Öğle saatlerinden itibaren bölgemizde kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/sa) bekleniyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.