Denizli’de fuhuş-kumar ve Konsomatrislikten 28 kişi yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.12.2021 - 17:32, Güncelleme: 06.12.2021 - 17:32
 

Denizli’de fuhuş-kumar ve Konsomatrislikten 28 kişi yakalandı

Denizli’de Ahlak Büro ve Asayiş Büro ekiplerinin umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerlerine yapılan denetimlerde fuhuş olayına karışan 3 şahıs ile kumar oynayan 13 şahıs yakalandı. İki alkollü mekanın canlı müzik belgesinin olmadığı ve 12 kadının konsomatrislik yaptığı tespit edildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde 29 Kasım ve 05 Aralık tarihleri arasında 375 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde bin 46 şahsın GBT ve HES kadu sorgulaması yapıldı. 1 İşyerinde fuhuş olayında 2 şahsa toplam 4 bin 329 TL idari yaptırım cezası uygulanırken 1 şüpheli şahsa ise fuhuşa teşvik ve aracılık etmek suçunda adli makamlarca işlem yapıldı. Diğer taraftan bir adreste kumar oynandığı ihbarı üzerine yapılan kontrollerde 13 şahsın bulunduğu ikameti umuma açık yer haline getirildiği ve açıktan alkol sunumu yapıldığı tespit edildi. İkamet ve içerideki 13 şahıs hakkında idari işlem yapıldı. Bir Dernek lokalinde yapılan kontrolde, içeride bulunan şahısların üye olmadıkları tespit edilerek gerekli idari işlemler yapıldı. 2 Alkollü mekanda yapılan kontrollerde, canlı müzik belgesinin olmadığı gece 00.00’dan sonra canlı müziğe devam ettiği ve 12 kadının konsomatrislik yaptığı tespit edilerek idari işlem yapıldı. 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında, geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 1 adreste bulunan toplam (250) apart dairesi kontrol edildi. Denetlemeler sonunda 1 apart sahibine 9 bin 832TL idari yaptırımı kararı uygulandı.
Denizli’de Ahlak Büro ve Asayiş Büro ekiplerinin umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerlerine yapılan denetimlerde fuhuş olayına karışan 3 şahıs ile kumar oynayan 13 şahıs yakalandı. İki alkollü mekanın canlı müzik belgesinin olmadığı ve 12 kadının konsomatrislik yaptığı tespit edildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde 29 Kasım ve 05 Aralık tarihleri arasında 375 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde bin 46 şahsın GBT ve HES kadu sorgulaması yapıldı.

1 İşyerinde fuhuş olayında 2 şahsa toplam 4 bin 329 TL idari yaptırım cezası uygulanırken 1 şüpheli şahsa ise fuhuşa teşvik ve aracılık etmek suçunda adli makamlarca işlem yapıldı. Diğer taraftan bir adreste kumar oynandığı ihbarı üzerine yapılan kontrollerde 13 şahsın bulunduğu ikameti umuma açık yer haline getirildiği ve açıktan alkol sunumu yapıldığı tespit edildi. İkamet ve içerideki 13 şahıs hakkında idari işlem yapıldı.

Bir Dernek lokalinde yapılan kontrolde, içeride bulunan şahısların üye olmadıkları tespit edilerek gerekli idari işlemler yapıldı. 2 Alkollü mekanda yapılan kontrollerde, canlı müzik belgesinin olmadığı gece 00.00’dan sonra canlı müziğe devam ettiği ve 12 kadının konsomatrislik yaptığı tespit edilerek idari işlem yapıldı.

1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında, geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 1 adreste bulunan toplam (250) apart dairesi kontrol edildi. Denetlemeler sonunda 1 apart sahibine 9 bin 832TL idari yaptırımı kararı uygulandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.