Denizli’de genç adam kalbine yenildi

YAŞAM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.08.2023 - 15:36, Güncelleme: 22.08.2023 - 15:36
 

Denizli’de genç adam kalbine yenildi

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde ikamet eden 32 yaşındaki genç adam kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Pamukkale İlçesi, Kuşpınar Mahallesi’nde ikamet eden Cihan Gür (32) isimli genç adam geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu. Sportmen kişiliği ile bilinen ve tenis sporu ile de uğraşan Cihan Gür’ün ölüm haberi, başta ailesi, akrabaları ve tüm sevenlerini hüzne boğdu. Cihan Gür’ün cenazesi bugün (Salı) saat 16.30’da Gümüşler Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde ikamet eden 32 yaşındaki genç adam kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Pamukkale İlçesi, Kuşpınar Mahallesi’nde ikamet eden Cihan Gür (32) isimli genç adam geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu. Sportmen kişiliği ile bilinen ve tenis sporu ile de uğraşan Cihan Gür’ün ölüm haberi, başta ailesi, akrabaları ve tüm sevenlerini hüzne boğdu.

Cihan Gür’ün cenazesi bugün (Salı) saat 16.30’da Gümüşler Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.