Denizli’de görevli asker nöbet yerinde canına kıydı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2023 - 10:06, Güncelleme: 08.08.2023 - 10:39
 

Denizli’de görevli asker nöbet yerinde canına kıydı

Denizli’de vatani görevini yapan asker, dün gece nöbet kulübesinde kendisini vurarak canına kıydı.

Denizli Çardak Hava Meydan Komutanlığı’nda dün gece yaşanan üzücü olayda, sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma girdiği iddia edilen er nöbet esnasında kendisini silahla vurarak canına kıydı. Olay dün gece saat 22.00 sıralarında Çardak Hava Meydan Komutanlığı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, vatani görevini yapan Şanlıurfa doğumlu olan ve ailesi Eskişehir’de yaşayan Er Yusuf Yıldırım, kendini nöbet kulübesinde vurarak intihar etti. Konuştuğu sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma girip, nöbet esnasında kendini başından vurduğu iddia ediliyor. Er Yusuf Yıldırım’ın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Canına kıyan Er Yusuf Yıldırım’ın cenazesi, otopsi sonrası Eskişehir’e gönderileceği belirtildi.
Denizli’de vatani görevini yapan asker, dün gece nöbet kulübesinde kendisini vurarak canına kıydı.

Denizli Çardak Hava Meydan Komutanlığı’nda dün gece yaşanan üzücü olayda, sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma girdiği iddia edilen er nöbet esnasında kendisini silahla vurarak canına kıydı.

Olay dün gece saat 22.00 sıralarında Çardak Hava Meydan Komutanlığı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, vatani görevini yapan Şanlıurfa doğumlu olan ve ailesi Eskişehir’de yaşayan Er Yusuf Yıldırım, kendini nöbet kulübesinde vurarak intihar etti. Konuştuğu sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma girip, nöbet esnasında kendini başından vurduğu iddia ediliyor.

Er Yusuf Yıldırım’ın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Canına kıyan Er Yusuf Yıldırım’ın cenazesi, otopsi sonrası Eskişehir’e gönderileceği belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.