Denizli’de haftaya yağışla başladı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2021 - 12:19, Güncelleme: 13.12.2021 - 12:19
 

Denizli’de haftaya yağışla başladı

Meteorolojinin Denizli için günler öncesinden yaptığı uyarıların ardından sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağış ve kuvvetli fırtına etkili oldu.

Denizli’de sabah saatlerinden itibaren bazı bölgelerde zaman zaman sağanak yağış etkili oldu. Yoğun yağış nedeniyle kent genelinde yağan yağmur cadde ve sokaklarda yürüyen vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sabah saatlerinden itibaren bazı bölgelerde zaman zaman sağanak yağış etkisini gösterirken o anda dışarıda bulunan vatandaşlar yağmurdan korunmak için otobüs duraklarına sığındı. Yağış nedeniyle trafiğe çıkan araç sürücüleri zor anlar yaşarken bazı ilçelerde cadde ve sokakları adeta sel götürdü.
Meteorolojinin Denizli için günler öncesinden yaptığı uyarıların ardından sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağış ve kuvvetli fırtına etkili oldu.

Denizli’de sabah saatlerinden itibaren bazı bölgelerde zaman zaman sağanak yağış etkili oldu. Yoğun yağış nedeniyle kent genelinde yağan yağmur cadde ve sokaklarda yürüyen vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Sabah saatlerinden itibaren bazı bölgelerde zaman zaman sağanak yağış etkisini gösterirken o anda dışarıda bulunan vatandaşlar yağmurdan korunmak için otobüs duraklarına sığındı. Yağış nedeniyle trafiğe çıkan araç sürücüleri zor anlar yaşarken bazı ilçelerde cadde ve sokakları adeta sel götürdü.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.