Denizli’de hava sıcaklığı 40 dereceyi bulacak

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.07.2022 - 13:27, Güncelleme: 03.07.2022 - 13:27
 

Denizli’de hava sıcaklığı 40 dereceyi bulacak

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 23 ila 38 derece arasında değişiyor. Sıcak havaların hakim olduğu Denizli’de yeni haftada sıcaklıklar artarak 40 dereceye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de, hava az bulutlu, sıcaklıklarda önemli değişiklik beklenmiyor, rüzgar Kuzey yönlerden hafit ve yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Haziran ayında yağışlı bir havanın etkisinde olan Denizli, Temmuz ayına girilmesi ile birlikte güneşli ve sıcak havalar etkili olmaya başladı. Yeni haftada hava sıcaklıkları 40 dereceyi bulacak.  Çarşamba günü termometreler 40 dereceyi gösterirken diğer günler 39 derecede seyir edecek. Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik gözlenmezse 5 günlük hava durumu şu şekilde olacak… METEOROLOJİK GÖRÜNÜM Bölge genelinin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
Denizli’de bugün hava sıcaklığı 23 ila 38 derece arasında değişiyor. Sıcak havaların hakim olduğu Denizli’de yeni haftada sıcaklıklar artarak 40 dereceye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de, hava az bulutlu, sıcaklıklarda önemli değişiklik beklenmiyor, rüzgar Kuzey yönlerden hafit ve yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Haziran ayında yağışlı bir havanın etkisinde olan Denizli, Temmuz ayına girilmesi ile birlikte güneşli ve sıcak havalar etkili olmaya başladı. Yeni haftada hava sıcaklıkları 40 dereceyi bulacak.  Çarşamba günü termometreler 40 dereceyi gösterirken diğer günler 39 derecede seyir edecek.

Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik gözlenmezse 5 günlük hava durumu şu şekilde olacak…

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bölge genelinin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.