Denizli’de iki grup arasında kavga çıktı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.06.2023 - 08:47, Güncelleme: 24.06.2023 - 08:47
 

Denizli’de iki grup arasında kavga çıktı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde iki grup arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti. Çıkan kavgada 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün gece Pamukkale İlçesi Atalar Mahallesi 885 sokakta bulunan apartların önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında ne baktın tartışması kısa sürede kavgaya dönüştüğü, gençlerin alkollü oldukları iddia edildi. Küfür ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya, ihbar sonucu olay yerine gelen çok sayıda polis ve bekçi ekipleri müdahale etti. Polis ekiplerinin yanında da birbirlerine saldırmaya çalışan taraflar, güçlükle ayrıldı. Olaya karaşın 3 kişi ters kelepçe ile polis otosuna bindirilerek gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde iki grup arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti. Çıkan kavgada 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün gece Pamukkale İlçesi Atalar Mahallesi 885 sokakta bulunan apartların önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında ne baktın tartışması kısa sürede kavgaya dönüştüğü, gençlerin alkollü oldukları iddia edildi. Küfür ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya, ihbar sonucu olay yerine gelen çok sayıda polis ve bekçi ekipleri müdahale etti.

Polis ekiplerinin yanında da birbirlerine saldırmaya çalışan taraflar, güçlükle ayrıldı. Olaya karaşın 3 kişi ters kelepçe ile polis otosuna bindirilerek gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.