Denizli’de iki otomobilden dumanlar yükseldi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.12.2022 - 11:00, Güncelleme: 23.12.2022 - 11:00
 

Denizli’de iki otomobilden dumanlar yükseldi

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde iki ayrı mahallede meydana gelen araç yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Olay, Merkezefendi İlçesi, Bahçelievler ve Sümer mahallelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki araçların motor kısmında dumanların yükselmesini gören sürücüler, araçlarını yol kenarına çekerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye trafik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesi ile araçlardaki yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında her iki araçta maddi hasar meydana geldi.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde iki ayrı mahallede meydana gelen araç yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Olay, Merkezefendi İlçesi, Bahçelievler ve Sümer mahallelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki araçların motor kısmında dumanların yükselmesini gören sürücüler, araçlarını yol kenarına çekerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine bölgeye trafik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesi ile araçlardaki yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında her iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.