Denizli'de İl Müdürü adına sahte hesap açtılar

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.07.2021 - 16:17, Güncelleme: 14.07.2021 - 16:25
 

Denizli'de İl Müdürü adına sahte hesap açtılar

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, adına açılan sahte hesap ile ilgili uyarı yaparak “Instagramdaki aşağıda yer alan hesaba itibar etmeyiniz, şahsıma ait değildir” dedi.

Dolandırıcıların ve kötü niyetli kişilerin bir çok yöntemle ele geçirdikleri hesaplar veya sahte hesaplar üzerinden vatandaşları dolandırarak mağdur etme çabaları devam ediyor. Son olarak Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, adına instagram’dan sahte  hesap açtılar. Hangi amaçla açıldığı bilinmeyen hesabın özellikle turizm sezonuna denk gelmesi dikkat çekti. Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, kendi hesabından paylaşım yaparak uyarıda bulundu. Akyol , “ Bu hesap şahsıma ait değildir. Sizinle iletişime geçmeye çalışırlarsa lütfen itibar etmeyiniz” yazılı görselle yaptığı paylaşımında, ““Instagramdaki aşağıda yer alan hesaba itibar etmeyiniz, şahsıma ait değildir” ifadeleri kullandı.
Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, adına açılan sahte hesap ile ilgili uyarı yaparak “Instagramdaki aşağıda yer alan hesaba itibar etmeyiniz, şahsıma ait değildir” dedi.

Dolandırıcıların ve kötü niyetli kişilerin bir çok yöntemle ele geçirdikleri hesaplar veya sahte hesaplar üzerinden vatandaşları dolandırarak mağdur etme çabaları devam ediyor. Son olarak Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, adına instagram’dan sahte  hesap açtılar. Hangi amaçla açıldığı bilinmeyen hesabın özellikle turizm sezonuna denk gelmesi dikkat çekti.

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, kendi hesabından paylaşım yaparak uyarıda bulundu. Akyol , “ Bu hesap şahsıma ait değildir. Sizinle iletişime geçmeye çalışırlarsa lütfen itibar etmeyiniz” yazılı görselle yaptığı paylaşımında, ““Instagramdaki aşağıda yer alan hesaba itibar etmeyiniz, şahsıma ait değildir” ifadeleri kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.