Denizli’de kaçakçılara yönelik operasyon: 2 tutuklama

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.06.2021 - 07:42, Güncelleme: 15.06.2021 - 07:42
 

Denizli’de kaçakçılara yönelik operasyon: 2 tutuklama

Denizli’de kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında, tütün ve tütün mamulleri ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yapılan eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda yasadışı yollardan satışı yapılan ürün ele geçirilirken olayla ilgili 11 şahıs yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde tütün ve tütün mamulleri ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla çalışma başlattı.  Sahte Bandrollü/ Bandrolsüz içimlik kıyılmış tütün, bandrolsüz makaron satışı ile kaçak dolma sigara imalatının yapıldığı, üretilen kaçak dolma sigaraların paketler halinde tütüncü adı altında faaliyet gösteren iş yerlerine ve şahıslara yasadışı yollardan satışının gerçekleştirildiği şeklinde alınan istihbari bilgiler doğrultusunda ekipler harekete geçti. KOM ekiplerinin 14 farklı adrese gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda yapılan aramalarda 406 bin 114 adet kaçak makaron, 40 bin 240 adet içi tütünle doldurulmuş kaçak dolma sigara, bin 335 adet sigara yan ürün, 127,2 Kg kıyılmış tütün,  20 adet sigara sarma aleti ele geçirildi. Operasyonda 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 11 şüphelinin emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında, tütün ve tütün mamulleri ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yapılan eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda yasadışı yollardan satışı yapılan ürün ele geçirilirken olayla ilgili 11 şahıs yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde tütün ve tütün mamulleri ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla çalışma başlattı.  Sahte Bandrollü/ Bandrolsüz içimlik kıyılmış tütün, bandrolsüz makaron satışı ile kaçak dolma sigara imalatının yapıldığı, üretilen kaçak dolma sigaraların paketler halinde tütüncü adı altında faaliyet gösteren iş yerlerine ve şahıslara yasadışı yollardan satışının gerçekleştirildiği şeklinde alınan istihbari bilgiler doğrultusunda ekipler harekete geçti.

KOM ekiplerinin 14 farklı adrese gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda yapılan aramalarda 406 bin 114 adet kaçak makaron, 40 bin 240 adet içi tütünle doldurulmuş kaçak dolma sigara, bin 335 adet sigara yan ürün, 127,2 Kg kıyılmış tütün,  20 adet sigara sarma aleti ele geçirildi. Operasyonda 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 11 şüphelinin emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.