Denizli’de kaçakçılık ve dolandırıcılık suçlarında 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.09.2022 - 17:22, Güncelleme: 12.09.2022 - 17:22
 

Denizli’de kaçakçılık ve dolandırıcılık suçlarında 2 kişi yakalandı

Denizli’de kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 2 kişi yakalandı. Dolandırıcılık suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla tütüncü adı altında faaliyet gösteren işyerlerinde yapılan kontrollerde, yasadışı yollardan kaçak ürün satışı yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Suçu” kapsamında adli işlem yapıldı. Yapılan operasyon ve aramalarda; 247adet kaçak içi doldurulmuş makaron, 12,5 kilogram kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi. Diğer taraftan, Kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumlarla ilişkisi olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık suçundan hakkında 15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 2 kişi yakalandı. Dolandırıcılık suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla tütüncü adı altında faaliyet gösteren işyerlerinde yapılan kontrollerde, yasadışı yollardan kaçak ürün satışı yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Suçu” kapsamında adli işlem yapıldı.

Yapılan operasyon ve aramalarda; 247adet kaçak içi doldurulmuş makaron, 12,5 kilogram kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi.

Diğer taraftan, Kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumlarla ilişkisi olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık suçundan hakkında 15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.