Denizli’de kaçakçılık ve organize suçlardan 5 kişi yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.07.2022 - 15:53, Güncelleme: 18.07.2022 - 15:53
 

Denizli’de kaçakçılık ve organize suçlardan 5 kişi yakalandı

Denizli’de gerçekleştirilen 2 farklı operasyonda iş yerlerinde kaçak tütün ürünü satan 3 şüpheliden çok sayıda malzeme ele geçirildi. Diğer taraftan kurusıkıdan çevirme silah bulunduran ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı.

Denizli’de “Tütün ve Tütün Mamülleri Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesine yönelik yapılan 2 ayrı operasyonda, iş yerlerinde içi kıyılmış tütün ile doldurulmuş sarma sigara satışı yaptığı tespit edilen 3 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 51 kilogram paketlenmiş kıyılmış tütün, 10 bin 500 adet kaçak sarma sigara, 97 bin 400 adet makaron, 2 bin 382 adet sigara yapım malzemesi, 2 adet elektronik ve manuel sigara sarma makinesi ele geçirildi. Öte yandan kurusıkıdan çevirme ruhsatsız tabancası olan 1 şüpheli 7 mermi ile beraber yakalandı. Yakalanan toplamda 4 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Bir diğer taraftan kaçakçılık ve organize işler nedeniyle hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi yakalandı. “ Tüzel Kişilerin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de gerçekleştirilen 2 farklı operasyonda iş yerlerinde kaçak tütün ürünü satan 3 şüpheliden çok sayıda malzeme ele geçirildi. Diğer taraftan kurusıkıdan çevirme silah bulunduran ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı.

Denizli’de “ Tütün ve Tütün Mamülleri Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesine yönelik yapılan 2 ayrı operasyonda, iş yerlerinde içi kıyılmış tütün ile doldurulmuş sarma sigara satışı yaptığı tespit edilen 3 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 51 kilogram paketlenmiş kıyılmış tütün, 10 bin 500 adet kaçak sarma sigara, 97 bin 400 adet makaron, 2 bin 382 adet sigara yapım malzemesi, 2 adet elektronik ve manuel sigara sarma makinesi ele geçirildi.

Öte yandan kurusıkıdan çevirme ruhsatsız tabancası olan 1 şüpheli 7 mermi ile beraber yakalandı. Yakalanan toplamda 4 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Bir diğer taraftan kaçakçılık ve organize işler nedeniyle hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi yakalandı. “ Tüzel Kişilerin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.