Denizli'de kadınların sokak kavgası dakikalarca sürdü

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.10.2023 - 06:03, Güncelleme: 18.10.2023 - 06:59
 

Denizli'de kadınların sokak kavgası dakikalarca sürdü

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde iki kadın iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden saç başa sokakta kavga etti.

Olay, Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kayalık Caddesi’nde aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen iki kadın yolda karşılaştı. Bir süre konuşan kadınlar bir anda başlayan tartışmaları kavgaya dönüştü. Kadınlardan biri diğer kadının saçından tutmasıyla dakikalarca kavga etti. VİDEO İÇİN TIKLA O anlar bir dükkanın güvenlik kamerasına an be an yansıdı. Kavga seslerini duyan çevredeki esnaf ve vatandaşlar müdahalede bulundu. Bazı vatandaşlar ise kavgayı umursamadan sadece izledi. Bir türlü ayrılmayan iki kadın güçlükle vatandaşlar tarafından ayrıldı. Olay sonrası saldıran kadın hızla bulunduğu yerden uzaklaştı. Mağdur olan kadın polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, şikayetçi olan kadının ifadesini almak için karakola sevk etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.  
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde iki kadın iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden saç başa sokakta kavga etti.

Olay, Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kayalık Caddesi’nde aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen iki kadın yolda karşılaştı. Bir süre konuşan kadınlar bir anda başlayan tartışmaları kavgaya dönüştü. Kadınlardan biri diğer kadının saçından tutmasıyla dakikalarca kavga etti.

VİDEO İÇİN TIKLA

O anlar bir dükkanın güvenlik kamerasına an be an yansıdı. Kavga seslerini duyan çevredeki esnaf ve vatandaşlar müdahalede bulundu. Bazı vatandaşlar ise kavgayı umursamadan sadece izledi. Bir türlü ayrılmayan iki kadın güçlükle vatandaşlar tarafından ayrıldı. Olay sonrası saldıran kadın hızla bulunduğu yerden uzaklaştı. Mağdur olan kadın polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, şikayetçi olan kadının ifadesini almak için karakola sevk etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.