Denizli’de kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.01.2022 - 09:39, Güncelleme: 25.01.2022 - 10:00
 

Denizli’de kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

Denizli’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle trafik pek çok noktada durma noktasına geldi. Toplu taşıma araçlarıyla işlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, otobüs ve minibüs duraklarında kalabalık oluşturdu.

Denizli’de meteorolojinin günler öncesinden uyarısını yaptığı yoğun kar yağışı, kent merkezi ve ilçelerinde etkili oluyor. İl genelinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı aralıksız devam ediyor. Kent merkezinde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaşırken yüksek kesimlerde 20 ila 25 santimetreye ulaştı. Kar yağışının gün boyunca hafif şekilde aralıksız devam etmesi bekleniyor. Denizli güne beyaz örtüyle kaplanmış şekilde uyandı. Sabahın erken saatlerinde kar kalınlığı 10 santimetreyi aşması üzerine işlerine gitmek isteyen vatandaşlar toplu taşıma araçlarında yaşanan aksaklıklar yüzünden duraklarda kalabalık oluşturdu. Bazı bölgelerde buzlanma nedeniyle araçlar ve otobüsler mahsur kaldı. Servis araçları ise güzergahlarda yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle ilerleyemedi. Kar lastiği ve zincirsiz yola çıkan araçlar rampalarda zor anlar yaşayarak geri dönmek zorunda kaldı. İşe gitmek isteyen vatandaşlar ise yürümeyi tercih ederek yaya olarak ulaşımlarını sağladı. Şehir merkezinde kaldırımlarda vatandaşların rahat yürüyebilmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesi personelleri yollarda küreme çalışmaları yaparken zaman zaman kayan vatandaşlar düşme tehlikesi yaşadı.
Denizli’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle trafik pek çok noktada durma noktasına geldi. Toplu taşıma araçlarıyla işlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, otobüs ve minibüs duraklarında kalabalık oluşturdu.

Denizli’de meteorolojinin günler öncesinden uyarısını yaptığı yoğun kar yağışı, kent merkezi ve ilçelerinde etkili oluyor.

İl genelinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı aralıksız devam ediyor. Kent merkezinde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaşırken yüksek kesimlerde 20 ila 25 santimetreye ulaştı. Kar yağışının gün boyunca hafif şekilde aralıksız devam etmesi bekleniyor.

Denizli’de kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

Denizli güne beyaz örtüyle kaplanmış şekilde uyandı. Sabahın erken saatlerinde kar kalınlığı 10 santimetreyi aşması üzerine işlerine gitmek isteyen vatandaşlar toplu taşıma araçlarında yaşanan aksaklıklar yüzünden duraklarda kalabalık oluşturdu. Bazı bölgelerde buzlanma nedeniyle araçlar ve otobüsler mahsur kaldı. Servis araçları ise güzergahlarda yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle ilerleyemedi. Kar lastiği ve zincirsiz yola çıkan araçlar rampalarda zor anlar yaşayarak geri dönmek zorunda kaldı. İşe gitmek isteyen vatandaşlar ise yürümeyi tercih ederek yaya olarak ulaşımlarını sağladı.

Şehir merkezinde kaldırımlarda vatandaşların rahat yürüyebilmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesi personelleri yollarda küreme çalışmaları yaparken zaman zaman kayan vatandaşlar düşme tehlikesi yaşadı.

Denizli’de kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.