Denizli’de kar yüzünü gösterdi!

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.11.2023 - 11:15, Güncelleme: 19.11.2023 - 11:15
 

Denizli’de kar yüzünü gösterdi!

Soğuk hava dalgası altına giren Denizli’de, kış yüzünü göstermeye başladı. Kış ayının ilk kar yağışı Denizli Kayak Merkezi ve Bağbaşı Yaylası’na düştü. Denizli’de bugün 8 ilçede yağışın karla karışık yağmur şeklinde yağması bekleniyor.

Denizli iki gündür soğuk havanın etkisi altına girdi. Dün yaşanan fırtına ve sağanak yağışın ardından hava sıcaklığı bugün 4 ila 10 derece arası olması bekleniyor. Dün akşam saatlerinde Kayak Merkezi’ne yağan karla karışık yağmur ara ara devem ederken sabah saatlerinde ise Bağbaşı Yaylası’nda etkili oldu.  Beyaz örtü ile kaplanmaya başlayan Kayak Merkezi ve Bağbaşı Yaylası’nda ilerleyen saatlerde tamamen beyaza bürünmesi bekleniyor. Kayak Merkezi ve Bağbaşı Yaylası'nda ki yağışın Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir kameralarından an be an izlenebiliyor. Diğer taraftan bugün, il genelinin çok bulutlu, yağmurlu ve karla karışık yağmurlu, yüksek kesimlerin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı hissedilir şekilde ise 8 ila 12 derece azalması bekleniyor. Rüzgar Kuzey, kuzeybatılı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli(40-60km/saat) esmesi bekleniyor. Denizli’de bugün, Babadağ, Çivril, Çardak, Güney, Baklan, Bekilli, Bozkurt ve Çal’da yağmurlu ve karla karışık yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.
Soğuk hava dalgası altına giren Denizli’de, kış yüzünü göstermeye başladı. Kış ayının ilk kar yağışı Denizli Kayak Merkezi ve Bağbaşı Yaylası’na düştü. Denizli’de bugün 8 ilçede yağışın karla karışık yağmur şeklinde yağması bekleniyor.

Denizli iki gündür soğuk havanın etkisi altına girdi. Dün yaşanan fırtına ve sağanak yağışın ardından hava sıcaklığı bugün 4 ila 10 derece arası olması bekleniyor. Dün akşam saatlerinde Kayak Merkezi’ne yağan karla karışık yağmur ara ara devem ederken sabah saatlerinde ise Bağbaşı Yaylası’nda etkili oldu.  Beyaz örtü ile kaplanmaya başlayan Kayak Merkezi ve Bağbaşı Yaylası’nda ilerleyen saatlerde tamamen beyaza bürünmesi bekleniyor. Kayak Merkezi ve Bağbaşı Yaylası'nda ki yağışın Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir kameralarından an be an izlenebiliyor.

Diğer taraftan bugün, il genelinin çok bulutlu, yağmurlu ve karla karışık yağmurlu, yüksek kesimlerin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı hissedilir şekilde ise 8 ila 12 derece azalması bekleniyor. Rüzgar Kuzey, kuzeybatılı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli(40-60km/saat) esmesi bekleniyor.

Denizli’de bugün, Babadağ, Çivril, Çardak, Güney, Baklan, Bekilli, Bozkurt ve Çal’da yağmurlu ve karla karışık yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.