Denizli'de Karakulak'ın ağır yaraladığı kedi ameliyata alındı

GENEL (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.01.2022 - 15:45, Güncelleme: 28.01.2022 - 08:50
 

Denizli'de Karakulak'ın ağır yaraladığı kedi ameliyata alındı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulamayan kedi cinsi olan Karakulak bilinen adıyla Vaşak, ilçeye inerek Memiş isimli kediye saldırdı, ağır yaralanan kedi ameliyata alındı.

Olay, Çameli İlçesi Çiğdemli Mahallesi’nde yaşandı.  Yoğun kar yağışı altında kalan Çameli İlçesi’nde doğadaki hayvanlar yiyecek bulmada zorluk yaşaması üzerine yerleşim alanlarına inmeye başladı.  Yiyecek bulamayan ve aç kalan Karakulak, Çiğdemli Mahallesi’ne gelerek gece yarısı Bekir Önür’e ait 2 yaşındaki Memiş isimli kedisine saldırdı. Sesleri duyan Önür, dışarı çıkarak kedisini kurtarmayı başardı. “Başkanımızdan ve yardım eden ekiplerden Allah razı olsun” Başından ve boyun kısmından ağır şekilde yaralanan kedisini veterinere götürmek isteyen Bekir Önür, kar kalınlığı 1 metreye yakın olan mahallede kötü hava şartları nedeniyle götüremedi. Çameli Belediyesi’nden yardım isteyen Önür’e Sevgi Eli birimlerince destek geldi. Yaralı kediyi veterinere götüren ekipler, 2 saatlik operasyon sonucu ameliyat edildi. Çocuklarından daha çok kedisini sevdiğini söyleyen Bekir Önür; “O benim evladımdı, başkanımızdan ve yardım eden ekiplerden Allah razı olsun” dedi. Öte yandan Çameli Belediyesi, kar nedeniyle sokak ve doğadaki hayvanların olumsuz etkilenmemesi için, ilçenin muhtelif mahallerinin çeşitli noktalarına mama ve su takviyesi yapmaya devam ettiği belirtildi.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulamayan kedi cinsi olan Karakulak bilinen adıyla Vaşak, ilçeye inerek Memiş isimli kediye saldırdı, ağır yaralanan kedi ameliyata alındı.

Olay, Çameli İlçesi Çiğdemli Mahallesi’nde yaşandı.  Yoğun kar yağışı altında kalan Çameli İlçesi’nde doğadaki hayvanlar yiyecek bulmada zorluk yaşaması üzerine yerleşim alanlarına inmeye başladı.  Yiyecek bulamayan ve aç kalan Karakulak, Çiğdemli Mahallesi’ne gelerek gece yarısı Bekir Önür’e ait 2 yaşındaki Memiş isimli kedisine saldırdı. Sesleri duyan Önür, dışarı çıkarak kedisini kurtarmayı başardı.

“Başkanımızdan ve yardım eden ekiplerden Allah razı olsun”

Başından ve boyun kısmından ağır şekilde yaralanan kedisini veterinere götürmek isteyen Bekir Önür, kar kalınlığı 1 metreye yakın olan mahallede kötü hava şartları nedeniyle götüremedi. Çameli Belediyesi’nden yardım isteyen Önür’e Sevgi Eli birimlerince destek geldi. Yaralı kediyi veterinere götüren ekipler, 2 saatlik operasyon sonucu ameliyat edildi. Çocuklarından daha çok kedisini sevdiğini söyleyen Bekir Önür; “O benim evladımdı, başkanımızdan ve yardım eden ekiplerden Allah razı olsun” dedi.

Öte yandan Çameli Belediyesi, kar nedeniyle sokak ve doğadaki hayvanların olumsuz etkilenmemesi için, ilçenin muhtelif mahallerinin çeşitli noktalarına mama ve su takviyesi yapmaya devam ettiği belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.