Denizli’de kediyi vahşice katlettiler

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.02.2024 - 23:08, Güncelleme: 13.02.2024 - 20:11
 

Denizli’de kediyi vahşice katlettiler

Denizli Çamlık Mesirelik alanında yaşanan vahşet kan dondurdu. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bir kedi vahşice katledildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi’mize ulaşan bir genç takipçimiz, arkadaşları ile birlikte Çamlık Mesirelik alanında dolaşırken önce gelincik sandıkları bir kedinin vahşice öldürüldüğünü gördüler. Kedinin dört ayağı, kuyruğu kesilerek, kafatası ezilmiş ve alt çenesi sökülmüş halde gördükleri manzara karşısında 3 arkadaş şok yaşadı. Vahşice işlenmiş olayı anlatan Mehmet Ali D. isimli genç; “ Dün Denizli Çamlık Parkı’nda kolları bacakları kulakları ve kuyruğu kesilmiş, kafatası patlamış ve alt çenesi sökülmüş bir kedi bulduk. Üç Arkadaş geziyorduk bu zavallı kediyi gördük önce gelincik sandık yanına yaklaştığımızda bu manzarayı gördük. Tahminimize göre önce kediyi diri diri toprağa gömmüşler sonra kediye vicdansız caniler işkence etmişler. Hatta kedinin gözlerini oymuşlar. Toprağa gömüldüğünü kedinin üstündeki topraklardan anladık. Kedi öleli sanırım 1 gün olmuş. Satanist veya psikolojisi bozuk kişiler tarafından yapılmış olacağını düşünüyoruz. Kediyi ölü bulduğumuz bölgede toprağın içerisinde beyaz bir sıvıya rastladık” dedi. Genç takipçimizin olayla ilgili gönderdiği videoyu instagram sayfamızda paylaşmamızın ardından vatandaşlardan büyük tepki geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, konuyla ilgili harekete geçerek soruşturma başlattı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli Çamlık Mesirelik alanında yaşanan vahşet kan dondurdu. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bir kedi vahşice katledildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi’mize ulaşan bir genç takipçimiz, arkadaşları ile birlikte Çamlık Mesirelik alanında dolaşırken önce gelincik sandıkları bir kedinin vahşice öldürüldüğünü gördüler. Kedinin dört ayağı, kuyruğu kesilerek, kafatası ezilmiş ve alt çenesi sökülmüş halde gördükleri manzara karşısında 3 arkadaş şok yaşadı.

Vahşice işlenmiş olayı anlatan Mehmet Ali D. isimli genç; “ Dün Denizli Çamlık Parkı’nda kolları bacakları kulakları ve kuyruğu kesilmiş, kafatası patlamış ve alt çenesi sökülmüş bir kedi bulduk. Üç Arkadaş geziyorduk bu zavallı kediyi gördük önce gelincik sandık yanına yaklaştığımızda bu manzarayı gördük. Tahminimize göre önce kediyi diri diri toprağa gömmüşler sonra kediye vicdansız caniler işkence etmişler. Hatta kedinin gözlerini oymuşlar. Toprağa gömüldüğünü kedinin üstündeki topraklardan anladık. Kedi öleli sanırım 1 gün olmuş. Satanist veya psikolojisi bozuk kişiler tarafından yapılmış olacağını düşünüyoruz. Kediyi ölü bulduğumuz bölgede toprağın içerisinde beyaz bir sıvıya rastladık” dedi.

Genç takipçimizin olayla ilgili gönderdiği videoyu instagram sayfamızda paylaşmamızın ardından vatandaşlardan büyük tepki geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, konuyla ilgili harekete geçerek soruşturma başlattı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.