Denizli’de komşu iki aile arasında kavga!

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.07.2022 - 19:01, Güncelleme: 20.07.2022 - 19:01
 

Denizli’de komşu iki aile arasında kavga!

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde komşu olan iki aile arasında çıkan kavgayla ilgili yayınlanan bazı haberlerde ırkçılık iddiası üzerine Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada kavganın ırkçılık nedeniyle değil alkolün sebep olduğu belirtildi.

Olayla ilgili valilikten yapılan açıklamada; “Bugün sabah saatlerinde ilimiz Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde komşu olan iki ailenin taraflardan birinin alkollü olması sebebiyle, aralarında çıkan tartışma sonucunda mala zarar verme ve karşılıklı darp konusu (basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek derecede) meydana gelmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz derhal olaya müdahale etmiş,  olaya karışan tarafları muhafaza altına alarak, Polis Merkez Amirliğinde de olayların devamını engellemek maksadı ile gerekli güvenlik tedbirlerini uygulayıp Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda adli işlemler tesis edilmiş ve şahıslar Polis Merkezi Amirliğinden serbest bırakılmıştır. Yayınlanan bazı haberlerde iddia edildiği gibi meydana gelen olayda ırkçılık veya benzer saikler mevcut olmayıp olayın alkolün etkisi ve küfürleşme neticesinde gerçekleştiği tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde komşu olan iki aile arasında çıkan kavgayla ilgili yayınlanan bazı haberlerde ırkçılık iddiası üzerine Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada kavganın ırkçılık nedeniyle değil alkolün sebep olduğu belirtildi.

Olayla ilgili valilikten yapılan açıklamada;

“Bugün sabah saatlerinde ilimiz Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde komşu olan iki ailenin taraflardan birinin alkollü olması sebebiyle, aralarında çıkan tartışma sonucunda mala zarar verme ve karşılıklı darp konusu (basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek derecede) meydana gelmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz derhal olaya müdahale etmiş,  olaya karışan tarafları muhafaza altına alarak, Polis Merkez Amirliğinde de olayların devamını engellemek maksadı ile gerekli güvenlik tedbirlerini uygulayıp Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda adli işlemler tesis edilmiş ve şahıslar Polis Merkezi Amirliğinden serbest bırakılmıştır.

Yayınlanan bazı haberlerde iddia edildiği gibi meydana gelen olayda ırkçılık veya benzer saikler mevcut olmayıp olayın alkolün etkisi ve küfürleşme neticesinde gerçekleştiği tespit edilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.