Denizli'de Korono Virüsü İçin Maske Üretimi Yapılacak

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2020 - 20:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Korono Virüsü İçin Maske Üretimi Yapılacak

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Korona Virüs önlemleri kapsamında MEB tarafından aralarında Denizli'nin de bulunduğu 14pilot il de maske üretimi gerçekleştiriliyor.   Maske ve dezenfekte üretimi için çalışmaları başlatan MEB , hem N95 standardında maske hem de basit cerrahi maske üretimi için 14 pilot il seçmişti. 14 ilde bulunan 30 okulda cerrahi maske üretme kararı verilmişti. Yoğun talep üzerine Muğla, Bartın, Denizli, Kayseri, Manisa, Mersin, Tekirdağ'dan da birer meslek lisesi, cerrahi maske üretiminde pilot il kapsamına alındı. Alınan bilgiye göre Muğla'da maske üretimi yapılabilmesi için gerekli malzemenin temin edilme aşamasında olduğu, üretimin ise önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi.    

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Korona Virüs önlemleri kapsamında MEB tarafından aralarında Denizli'nin de bulunduğu 14pilot il de maske üretimi gerçekleştiriliyor.

 

Maske ve dezenfekte üretimi için çalışmaları başlatan MEB , hem N95 standardında maske hem de basit cerrahi maske üretimi için 14 pilot il seçmişti. 14 ilde bulunan 30 okulda cerrahi maske üretme kararı verilmişti. Yoğun talep üzerine Muğla, Bartın, Denizli, Kayseri, Manisa, Mersin, Tekirdağ'dan da birer meslek lisesi, cerrahi maske üretiminde pilot il kapsamına alındı. Alınan bilgiye göre Muğla'da maske üretimi yapılabilmesi için gerekli malzemenin temin edilme aşamasında olduğu, üretimin ise önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.