Denizli'de KPSS heyecanı başladı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2023 - 11:58, Güncelleme: 23.07.2023 - 11:58
 

Denizli'de KPSS heyecanı başladı

Denizli'de kamu kurumlarında işe girmek isteyen vatandaşlar, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşadı. Saat 10.15'te başlayan sınava bazı adaylar, dakikalar kala yetişti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı’nın ilk oturumu 10.15’te başladı. Sabah erken saatlerde araçlarıyla okullara gelen aileler ve adaylar, kent genelinde araç yoğunluğu oluşturdu. Görevliler tarafından adayların üzeri detaylı bir şekilde aranırken, salona metal eşya, etiketi bulunan su, anahtarlık, bozuk para ve kolyeler alınmadı. Adayların heyecanlarına ortak olan aileleri, dua ederek okul kapısında bekledi. Adaylar saatler öncesinden sınava gireceği okul ve fakülteler önünde yoğunluk oluşturdu. Saat 10.00 itibarıyla son girişler yapılırken, bazı adaylar ise salona dakikalar kala yetişti. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli'de kamu kurumlarında işe girmek isteyen vatandaşlar, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşadı. Saat 10.15'te başlayan sınava bazı adaylar, dakikalar kala yetişti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı’nın ilk oturumu 10.15’te başladı. Sabah erken saatlerde araçlarıyla okullara gelen aileler ve adaylar, kent genelinde araç yoğunluğu oluşturdu. Görevliler tarafından adayların üzeri detaylı bir şekilde aranırken, salona metal eşya, etiketi bulunan su, anahtarlık, bozuk para ve kolyeler alınmadı. Adayların heyecanlarına ortak olan aileleri, dua ederek okul kapısında bekledi. Adaylar saatler öncesinden sınava gireceği okul ve fakülteler önünde yoğunluk oluşturdu. Saat 10.00 itibarıyla son girişler yapılırken, bazı adaylar ise salona dakikalar kala yetişti.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.