Denizli'de kuaför salonuna silahlı saldırı!

ASAYİŞ 08.05.2018 - 08:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kuaför salonuna silahlı saldırı!

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bir iş yerini kurşun yağmuruna tutan kimliği belirsiz kişi apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.   Olay, Pamukkale İlçesi Zümrüt Mahallesi, Vatan Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre bu sabah 03.00 sularında kimliği belirsiz ve maskeli bir şahsın 4 katlı binanın altında bulunan erkek kuaför salonuna 5 el ateş etti. Uzun bir süredir kapalı olan kuaför salonunu kurşunlayan şahıs olay sonrası kaçarak uzaklaştı. Silah sesleri ile yataklarından fırlayan apartman sakinleri durumu polise bildirdi.   Olay yerine gelen polis ekipleri, 4 merminin cama 1 merminin de kapıya isabet ettiğini, olayda kullanılan silahın 9 mm çapında olduğunu belirledi. Olay yerinde boş kovanları ve delilleri toplayan ekipler incelemelerinin ardından soruşturma başlattı.   Saldırıda iş yerinde maddi hasar meydana gelirken, saldırıyı gerçekleştiren kişinin arama çalışmaları devam ediyor.   Kaynak: Mericulukus.tv  

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bir iş yerini kurşun yağmuruna tutan kimliği belirsiz kişi apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

 

Olay, Pamukkale İlçesi Zümrüt Mahallesi, Vatan Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre bu sabah 03.00 sularında kimliği belirsiz ve maskeli bir şahsın 4 katlı binanın altında bulunan erkek kuaför salonuna 5 el ateş etti. Uzun bir süredir kapalı olan kuaför salonunu kurşunlayan şahıs olay sonrası kaçarak uzaklaştı. Silah sesleri ile yataklarından fırlayan apartman sakinleri durumu polise bildirdi.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri, 4 merminin cama 1 merminin de kapıya isabet ettiğini, olayda kullanılan silahın 9 mm çapında olduğunu belirledi. Olay yerinde boş kovanları ve delilleri toplayan ekipler incelemelerinin ardından soruşturma başlattı.

 

Saldırıda iş yerinde maddi hasar meydana gelirken, saldırıyı gerçekleştiren kişinin arama çalışmaları devam ediyor.

 

Kaynak: Mericulukus.tv

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.