Denizli’de kuvvetli gök gürültülü yağış etkili olacak

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.09.2023 - 12:06, Güncelleme: 02.09.2023 - 12:06
 

Denizli’de kuvvetli gök gürültülü yağış etkili olacak

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 21 en yüksek 30 derece olması beklenirken hava kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış şekilden olacağı tahmine diliyor. Rüzgar Kuzeybatı yönünden 8 km/sa hızında olacağı hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece azalarak mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de bugün (Cumartesi) öğle saatlerinden aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor. Pazar günü, mevzi yağışların devam edeceği Denizli’de, Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Denizli’de son 5 günlük hava raporu: METEOROLOJİK GÖRÜNÜM Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor. HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 4 derece azalarak mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. RÜZGAR: Kuzey ve kuzeybatılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette yağış anında yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor. KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölgemizde (Afyonkarahisar, Uşak, Denizli) bugün (Cumartesi) beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani, sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. DENİZLİ İLÇELERİNDE BUGÜNKÜ HAVA SICAKLIKLARI
Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 21 en yüksek 30 derece olması beklenirken hava kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış şekilden olacağı tahmine diliyor. Rüzgar Kuzeybatı yönünden 8 km/sa hızında olacağı hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece azalarak mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de bugün (Cumartesi) öğle saatlerinden aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor. Pazar günü, mevzi yağışların devam edeceği Denizli’de, Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Denizli’de son 5 günlük hava raporu:

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 4 derece azalarak mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeybatılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette yağış anında yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölgemizde (Afyonkarahisar, Uşak, Denizli) bugün (Cumartesi) beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani, sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DENİZLİ İLÇELERİNDE BUGÜNKÜ HAVA SICAKLIKLARI

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.