Denizli'de kuvvetli yağış!

DENİZLİ 25.01.2019 - 10:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kuvvetli yağış!

Denizli’de hava sıcaklığı bugün 6 ila 13 derece arası değişirken, meteorolojiden yapılan uyarıda bu akşam saatlerinde yağışların kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.   Yağışların bu akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege, Çanakkale'nin güneyi ve Balıkesir'in batı kıyılarında, gece saatlerinden itibaren Antalya, Denizli ve Isparta'nın güneyinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor    Yapılan son değerlendirmelere göre, Yağışların bu akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de gece saatlerinden itibaren Antalya, Denizli ve Isparta'nın güneyinde kuvvetli (21-50 kg/metrekare) yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.  Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.    Kuzey Ege’de güney yönlerden esen rüzgarın; bugün (Cuma) sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak güneydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, zaman zaman 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi tahmin edilmektedir.  Güney Ege’de güney yönlerden esen rüzgarın; bugün (Cuma) sabah saatlerinden itibaren güneydoğudan 7 ila 9 (75-90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına, zaman zaman 10 (105 km/sa) kuvvetinde tam fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.  Fırtınanın; Cumartesi günü (26.01.2019) sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;        

Denizli’de hava sıcaklığı bugün 6 ila 13 derece arası değişirken, meteorolojiden yapılan uyarıda bu akşam saatlerinde yağışların kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

 

Yağışların bu akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege, Çanakkale'nin güneyi ve Balıkesir'in batı kıyılarında, gece saatlerinden itibaren Antalya, Denizli ve Isparta'nın güneyinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor 


 

Yapılan son değerlendirmelere göre, Yağışların bu akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de gece saatlerinden itibaren Antalya, Denizli ve Isparta'nın güneyinde kuvvetli (21-50 kg/metrekare) yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor. 


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. 

 

Kuzey Ege’de güney yönlerden esen rüzgarın; bugün (Cuma) sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak güneydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, zaman zaman 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi tahmin edilmektedir. 



Güney Ege’de güney yönlerden esen rüzgarın; bugün (Cuma) sabah saatlerinden itibaren güneydoğudan 7 ila 9 (75-90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına, zaman zaman 10 (105 km/sa) kuvvetinde tam fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. 


Fırtınanın; Cumartesi günü (26.01.2019) sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.