Denizli’de lapa lapa kar yağdı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.03.2024 - 20:00, Güncelleme: 02.03.2024 - 20:00
 

Denizli’de lapa lapa kar yağdı

Denizli kent merkezinde öğleden sonra yağmur yağarken yüksek kesimlerde kar etkili oldu. Denizli Kayak Merkezi ve çevresine lapa lapa kar yağdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hafta sonu ve yeni haftada yağışlı bir havanın etkili olması beklenen Denizli’de, bugün yüksek kesimlerde lapa lapa kar yağdı. Öğle saatlerinden sonra kent merkezinde yağan yağmur, Denizli Kayak Merkezi ve yüksek kesimlerde kar şeklinde yağdı. Denizli Kayak Merkezi’ne 8 km mesafede bulunan Dağ Evim Konaklama işletmesi tarafından bugün akşama doğru çekilen görüntüde kar yağışının etkili olduğu ve lapa lapa yağdığı görüldü. Denizli Kayak Merkezi’nde kar kalınlığının 17 santimetreye yükseldiği ve yağışın aralıklarla düştüğü Bozdağ’da kar kalınlığının artması bekleniyor. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli kent merkezinde öğleden sonra yağmur yağarken yüksek kesimlerde kar etkili oldu. Denizli Kayak Merkezi ve çevresine lapa lapa kar yağdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hafta sonu ve yeni haftada yağışlı bir havanın etkili olması beklenen Denizli’de, bugün yüksek kesimlerde lapa lapa kar yağdı.

Öğle saatlerinden sonra kent merkezinde yağan yağmur, Denizli Kayak Merkezi ve yüksek kesimlerde kar şeklinde yağdı. Denizli Kayak Merkezi’ne 8 km mesafede bulunan Dağ Evim Konaklama işletmesi tarafından bugün akşama doğru çekilen görüntüde kar yağışının etkili olduğu ve lapa lapa yağdığı görüldü.

Denizli Kayak Merkezi’nde kar kalınlığının 17 santimetreye yükseldiği ve yağışın aralıklarla düştüğü Bozdağ’da kar kalınlığının artması bekleniyor.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.