Denizli’de motosiklet guruplarından Atatürk anısına konvoy

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.11.2023 - 12:12, Güncelleme: 10.11.2023 - 12:12
 

Denizli’de motosiklet guruplarından Atatürk anısına konvoy

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. ölüm yıl dönümünde motokurye ve motosiklet dernekleri Atatürk’ü anmak adına Denizli’de konvoy düzenledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıl dönümü dolayısı ile Denizli’de düzenlenen anma töreni öncesi motokurye ve motosiklet dernekleri 10 Kasım Atatürk Anma günü dolayısıyla konvoy düzenledi. Konvoya, Denizli Motosikletli Kuryeler Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği, Pamukkale Üniversitesi Motosiklet Spor Topluluğu, Denizli Motosiklet Derneği katıldı. Motosiklet gurupları, Saat 07.45'de Amfi Park'ta buluştu. Saat 8.30'da hareket ederek Üniversite Caddesi, Bursa Caddesi, İncilipınar Caddesi, İstiklal Caddesi, Çınar ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı güzergahında ilerleyerek Pamukkale Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene katıldı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. ölüm yıl dönümünde motokurye ve motosiklet dernekleri Atatürk’ü anmak adına Denizli’de konvoy düzenledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıl dönümü dolayısı ile Denizli’de düzenlenen anma töreni öncesi motokurye ve motosiklet dernekleri 10 Kasım Atatürk Anma günü dolayısıyla konvoy düzenledi. Konvoya, Denizli Motosikletli Kuryeler Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği, Pamukkale Üniversitesi Motosiklet Spor Topluluğu, Denizli Motosiklet Derneği katıldı.

Motosiklet gurupları, Saat 07.45'de Amfi Park'ta buluştu. Saat 8.30'da hareket ederek Üniversite Caddesi, Bursa Caddesi, İncilipınar Caddesi, İstiklal Caddesi, Çınar ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı güzergahında ilerleyerek Pamukkale Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene katıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.