Denizli'de motosiklet hamile kadına çarptı: 3 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.08.2023 - 08:38, Güncelleme: 13.08.2023 - 08:59
 

Denizli'de motosiklet hamile kadına çarptı: 3 yaralı

Denizli Gazi Bulvarı'nda karşıdan karşıya geçen hamile kadın ve arkadaşına motosiklet çarptı. Kaza hamile kadın, arkadaşı ve motosiklet sürücüsü yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda Mehmet Doğan kontrolündeki 20 AJA 873 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen B.E. ve E.D.’ye çarptı. Çarpma etkisiyle motosiklet ve vatandaşlar yola savruldu.  İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ve 2 yaya yaralanarak hastaneye kaldırılırken Hamile olan E.D’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.  Kaza nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Yaralıların kaldırılması sonucunda yol tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Diğer taraftan yolun sadece belediye otobüslerine açık olması nedeniyle motosiklet ve başka araçların da yolu kullanmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Önceki günlerde aynı bölgede bisiklet ve motosikletin karıştığı kazada 3 kişi yaralanmıştı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli Gazi Bulvarı'nda karşıdan karşıya geçen hamile kadın ve arkadaşına motosiklet çarptı. Kaza hamile kadın, arkadaşı ve motosiklet sürücüsü yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda Mehmet Doğan kontrolündeki 20 AJA 873 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen B.E. ve E.D.’ye çarptı. Çarpma etkisiyle motosiklet ve vatandaşlar yola savruldu.  İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ve 2 yaya yaralanarak hastaneye kaldırılırken Hamile olan E.D’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Kaza nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Yaralıların kaldırılması sonucunda yol tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Diğer taraftan yolun sadece belediye otobüslerine açık olması nedeniyle motosiklet ve başka araçların da yolu kullanmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Önceki günlerde aynı bölgede bisiklet ve motosikletin karıştığı kazada 3 kişi yaralanmıştı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.