Denizli’de Nisan ayında kar yağdı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.04.2023 - 12:11, Güncelleme: 07.04.2023 - 12:28
 

Denizli’de Nisan ayında kar yağdı

Yağışlı bir haftanın yaşandığı Denizli’de, Nisan ayının ilk haftasında yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde sağanak yağış yerini kar yağışına bıraktı. Acıpayam ve Çameli ilçelerinde yağan kar yağışı bölgeyi beyaza bürüdü.

Hava sıcaklığının bugün 8 ila 15 derece arası olduğu Denizli’de, rüzgar kuzeybatıdan 8 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Nisan ayında yağışlı bir haftanın etkisine giren Denizli’de, dün akşam saatlerinde yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Acıpayam İlçesi Alıveren Mahallesi’nde iftar vaktinde başlayan kar yağışı bölgeyi beyaza bürüdü. Diğer taraftan Çameli İlçesi Güzelyurt Mahallesi’nde sahur vaktinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Gece vatandaşları sahura kaldırmak için dolaşan davulcu kar yağışına yakalandı. Geceyi ölümleştirmek isteyen davulcu, video ve resim çekti. Bir aracın üzerine bugünün tarihini atan davulcu tarihe not düştü. Alıveren ve Güzelyurt’ta yağan kar yağış bölgeyi beyaza büründürdü. Yağışların hafta sonu ve yeni haftada etkisini göstereceği tahmin ediliyor.  
Yağışlı bir haftanın yaşandığı Denizli’de, Nisan ayının ilk haftasında yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde sağanak yağış yerini kar yağışına bıraktı. Acıpayam ve Çameli ilçelerinde yağan kar yağışı bölgeyi beyaza bürüdü.

Hava sıcaklığının bugün 8 ila 15 derece arası olduğu Denizli’de, rüzgar kuzeybatıdan 8 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Nisan ayında yağışlı bir haftanın etkisine giren Denizli’de, dün akşam saatlerinde yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Acıpayam İlçesi Alıveren Mahallesi’nde iftar vaktinde başlayan kar yağışı bölgeyi beyaza bürüdü. Diğer taraftan Çameli İlçesi Güzelyurt Mahallesi’nde sahur vaktinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Gece vatandaşları sahura kaldırmak için dolaşan davulcu kar yağışına yakalandı. Geceyi ölümleştirmek isteyen davulcu, video ve resim çekti. Bir aracın üzerine bugünün tarihini atan davulcu tarihe not düştü.

Alıveren ve Güzelyurt’ta yağan kar yağış bölgeyi beyaza büründürdü. Yağışların hafta sonu ve yeni haftada etkisini göstereceği tahmin ediliyor.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.