Denizli’de otelde yangın!

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.09.2023 - 14:01, Güncelleme: 05.09.2023 - 14:01
 

Denizli’de otelde yangın!

Denizli’nin göbeğinde bulunan otelin yemekhanesinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü.

Yangın, Merkezefendi İlçesi, Cumhuriyet Caddesi ile İstasyon Caddesi’nin kesiştiği kavşakta bulunan otelde meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, otelin yemek hanesinde henüz bilinmeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yangının yemek saatinde olması korku ve paniğe yol açtı. İhbar üzerine bölgeye, polis, doğalgaz ekibi ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önleminin alınmasının ardından itfaiye ekipleri yangına müdahale etti ve kısa sürede yangını kontrol altına alarak yangın söndürüldü. Duman tahliyesinin devam ettiği yangınla ilgili çalışma devam ediyor. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’nin göbeğinde bulunan otelin yemekhanesinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü.

Yangın, Merkezefendi İlçesi, Cumhuriyet Caddesi ile İstasyon Caddesi’nin kesiştiği kavşakta bulunan otelde meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, otelin yemek hanesinde henüz bilinmeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yangının yemek saatinde olması korku ve paniğe yol açtı.

İhbar üzerine bölgeye, polis, doğalgaz ekibi ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önleminin alınmasının ardından itfaiye ekipleri yangına müdahale etti ve kısa sürede yangını kontrol altına alarak yangın söndürüldü.

Duman tahliyesinin devam ettiği yangınla ilgili çalışma devam ediyor.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.