Denizli'de sabahın erken saatlerinde gülümseten görüntü

DENİZLİ 06.05.2019 - 18:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de sabahın erken saatlerinde gülümseten görüntü

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir genç bugün sabah saatlerinde sevgilisine destek olmak amacıyla sevgilisinin yolunu güllerle süsledi. Özkan E. sevgilisinin otobüse bineceği durağa ise baş harflerini gül yapraklarıyla yazdı.     Denizli Merkezefendi İlçesi'nin, Merkezefendi Mahallesinde sabah saatlerinde çevreden geçen vatandaşların bir gencin yola gül yapraklarını serdiğini gördü, ardından şaşkınlık içerisinde izleyen çevredekiler ise bunun bir sürpriz olduğunu anladı. Haber merkezimizin çevredeki vatandaşlardan aldığı bilgi doğrultusunda, Özkan E. isimli kişi yaklaşık 500 metrelik bir mesafeyi gül yaprakları ise süsledi. Son noktaya gelindiğinde ise gül yapraklarıyla yapılmış şekilde duran Ö ve S harfleri ve ortasında da bir kalp şeklinde bir desen yaptı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Özkan E. sevgilisinin işe gitmek üzere olacağı otobüs durağında beklerken sevgilisi olan Selma A. otobüs durağına geldiğinde ise kendi baş harflerinin yazılı olduğunu görünce, bunun kendisine hazırlanmış bir sürpriz olduğunu anladı. Şaşkınlar içerisinde kalan Selma A. ve Özkan E. çevredeki vatandaşlar tarafından alkışlandı.     Sürprizin amacını ise geçtiğimiz haftalarda Özkan E.'nin kız arkadaşının aracıyla yaptığı kaza nedeniyle moralinin düzelmediğini ve onu bir nebze olsun mutlu etmek amacıyla güzel bir sürpriz hazırladığı öğrenildi. Haber merkezimizin Whatsapp ihbar hattına düşen görüntülerin ardından yoldan geçen ve çevredekiler tarafından takdir edildi.  

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir genç bugün sabah saatlerinde sevgilisine destek olmak amacıyla sevgilisinin yolunu güllerle süsledi. Özkan E. sevgilisinin otobüse bineceği durağa ise baş harflerini gül yapraklarıyla yazdı.

 

 

Denizli Merkezefendi İlçesi'nin, Merkezefendi Mahallesinde sabah saatlerinde çevreden geçen vatandaşların bir gencin yola gül yapraklarını serdiğini gördü, ardından şaşkınlık içerisinde izleyen çevredekiler ise bunun bir sürpriz olduğunu anladı. Haber merkezimizin çevredeki vatandaşlardan aldığı bilgi doğrultusunda, Özkan E. isimli kişi yaklaşık 500 metrelik bir mesafeyi gül yaprakları ise süsledi. Son noktaya gelindiğinde ise gül yapraklarıyla yapılmış şekilde duran Ö ve S harfleri ve ortasında da bir kalp şeklinde bir desen yaptı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Özkan E. sevgilisinin işe gitmek üzere olacağı otobüs durağında beklerken sevgilisi olan Selma A. otobüs durağına geldiğinde ise kendi baş harflerinin yazılı olduğunu görünce, bunun kendisine hazırlanmış bir sürpriz olduğunu anladı. Şaşkınlar içerisinde kalan Selma A. ve Özkan E. çevredeki vatandaşlar tarafından alkışlandı.

 

 

Sürprizin amacını ise geçtiğimiz haftalarda Özkan E.'nin kız arkadaşının aracıyla yaptığı kaza nedeniyle moralinin düzelmediğini ve onu bir nebze olsun mutlu etmek amacıyla güzel bir sürpriz hazırladığı öğrenildi. Haber merkezimizin Whatsapp ihbar hattına düşen görüntülerin ardından yoldan geçen ve çevredekiler tarafından takdir edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.