Denizli’de sağlık çalışanı koronavirüsten hayatını kaybetti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.12.2021 - 12:03, Güncelleme: 29.12.2021 - 12:03
 

Denizli’de sağlık çalışanı koronavirüsten hayatını kaybetti

Denizli’de sağlık çalışanı yakalandığı çağın vebası olan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'nde Radyoloji Teknikeri olarak çalışan Hasan Kurban isimli sağlık çalışanı uzun süredir mücadele ettiği Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Sağlık çalışanın ölüm haberi ailesi yakınları, çalışma arkadaşları ve sağlık çalışanlarını hüzne boğdu. Hasan Kurban’ın hayatını kaybetmesi üzerine, İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlayarak şu ifadelere yer verdi. "Servergazi Devlet Hastanesi'nde Radyoloji Teknikeri olarak görev yapan Hasan Kurban Covid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum." dedi.
Denizli’de sağlık çalışanı yakalandığı çağın vebası olan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'nde Radyoloji Teknikeri olarak çalışan Hasan Kurban isimli sağlık çalışanı uzun süredir mücadele ettiği Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Sağlık çalışanın ölüm haberi ailesi yakınları, çalışma arkadaşları ve sağlık çalışanlarını hüzne boğdu.

Hasan Kurban’ın hayatını kaybetmesi üzerine, İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlayarak şu ifadelere yer verdi. "Servergazi Devlet Hastanesi'nde Radyoloji Teknikeri olarak görev yapan Hasan Kurban Covid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum." dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.