Denizli’de sağlık çalışanları İsrail’i protesto etti

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.10.2023 - 15:35, Güncelleme: 26.10.2023 - 15:35
 

Denizli’de sağlık çalışanları İsrail’i protesto etti

Denizli Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanları tarafından İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları protesto edildi.

Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen üyeleri hastane bahçesinde basın açıklaması gerçekleştirdi. Sağlık-Sen Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu burada yaptığı açılamada, Gazze’de bebekler, çocuklar, kadınlar, sivillerin katledildiğini dile getirerek şöyle konuştu: “Kalbi Filistin için atan, yüreği Gazze’de çarpan, Filistin halkının acısını kurşun yarası gibi yüreğinde taşıyan vicdan sahibi değerli katılımcılar, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa için, Kudüs için, bombardıman altındaki Gazze için buradayız. Vurulan, yıkılan hastanelerdeki bebekler için, şehit olan sağlık çalışanları için buradayız. Gözü yaşlı analar, bağrı yanık babalar için, süt kokulu bebekler için, vicdanların sesi olmak için buradayız. Sağlık-Sen teşkilatları olarak, Türkiye’nin 81 ilinden, hastanelerimizden sesleniyoruz. Kana doymayan, işgalci, katil, Siyonist İsrail’i lanetlemek, mazlum Filistin halkının haklı davasına destek vermek için buradayız. Kudüs’e selam olsun. Gazze’ye selam olsun. Selam olsun Filistin halkının haklı mücadelesine… Terörist İsrail kana doymuyor, Gazze’de savaş suçu işlenmektedir! Gazze’de katil İsrail tarafından soykırım yapılmaktadır. Gazze’de bebekler, çocuklar, kadınlar, siviller katledilmekte. Hastaneler, okullar, camiler bombalanmakta! Sağlık-Sen olarak yaşanan bu vahşete kayıtsız kalmamız mümkün değildir! Bu soykırımı görmezden gelmemiz imkansızdır! Sivil ve masum insanlara yönelik saldırıları nefretle kınıyor, hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyor, yaralılara şifalar temenni ediyoruz.” Açıklamanın ardından sağlık çalışanları görevleri başına geri döndü.
Denizli Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanları tarafından İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları protesto edildi.

Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen üyeleri hastane bahçesinde basın açıklaması gerçekleştirdi. Sağlık-Sen Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu burada yaptığı açılamada, Gazze’de bebekler, çocuklar, kadınlar, sivillerin katledildiğini dile getirerek şöyle konuştu:

“Kalbi Filistin için atan, yüreği Gazze’de çarpan, Filistin halkının acısını kurşun yarası gibi yüreğinde taşıyan vicdan sahibi değerli katılımcılar, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa için, Kudüs için, bombardıman altındaki Gazze için buradayız. Vurulan, yıkılan hastanelerdeki bebekler için, şehit olan sağlık çalışanları için buradayız. Gözü yaşlı analar, bağrı yanık babalar için, süt kokulu bebekler için, vicdanların sesi olmak için buradayız. Sağlık-Sen teşkilatları olarak, Türkiye’nin 81 ilinden, hastanelerimizden sesleniyoruz. Kana doymayan, işgalci, katil, Siyonist İsrail’i lanetlemek, mazlum Filistin halkının haklı davasına destek vermek için buradayız. Kudüs’e selam olsun. Gazze’ye selam olsun. Selam olsun Filistin halkının haklı mücadelesine…

Terörist İsrail kana doymuyor, Gazze’de savaş suçu işlenmektedir! Gazze’de katil İsrail tarafından soykırım yapılmaktadır. Gazze’de bebekler, çocuklar, kadınlar, siviller katledilmekte. Hastaneler, okullar, camiler bombalanmakta! Sağlık-Sen olarak yaşanan bu vahşete kayıtsız kalmamız mümkün değildir! Bu soykırımı görmezden gelmemiz imkansızdır! Sivil ve masum insanlara yönelik saldırıları nefretle kınıyor, hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyor, yaralılara şifalar temenni ediyoruz.”

Açıklamanın ardından sağlık çalışanları görevleri başına geri döndü.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.