Denizli'de şehirlerarası otobüste uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 15.12.2020 - 16:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli'de şehirlerarası otobüste uyuşturucu operasyonu

İzmir’den Denizliye gelen şehirlerarası yolcu otobüsünde jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda bir yolcunun üzerinde 110 gram uyuşturucu ele geçirildi.     Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aralıksız olarak devam edilen uyuşturucu ile mücadele kapsamında; İzmir’den Denizli’ye uyuşturucu madde getirileceği bilgisini alan Jandarma ekipleri Sarayköy İlçesi’nde bir yolcu otobüsünü durdurdu. Narkotik köpeği Arya’nın yolculardan İ.T. isimli şahsın bulunduğu koltuğa tepki vermesi sonucu yapılan aramada 110 gram Kokain maddesi ele geçirildi.   Ele geçirilen uyuşturucu madde muhafaza altına alınırken şahıs yakalanarak hakkında adli işlem başlatıldı.  

İzmir’den Denizliye gelen şehirlerarası yolcu otobüsünde jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda bir yolcunun üzerinde 110 gram uyuşturucu ele geçirildi.

 

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aralıksız olarak devam edilen uyuşturucu ile mücadele kapsamında; İzmir’den Denizli’ye uyuşturucu madde getirileceği bilgisini alan Jandarma ekipleri Sarayköy İlçesi’nde bir yolcu otobüsünü durdurdu. Narkotik köpeği Arya’nın yolculardan İ.T. isimli şahsın bulunduğu koltuğa tepki vermesi sonucu yapılan aramada 110 gram Kokain maddesi ele geçirildi.

 

Ele geçirilen uyuşturucu madde muhafaza altına alınırken şahıs yakalanarak hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.