Denizli'de Sokağa çıkma yasağında bir tehlike daha

GÜNDEM 16.04.2020 - 12:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Sokağa çıkma yasağında bir tehlike daha

Kovid-19 salgını nedeniyle 30 büyükşehir ve Zonguldak ilinde bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle vatandaşlar evlerinde kalacak. İlçelerde ki vatandaşlar tedirgin olduklarını belirtiyor. Geçtiğimiz hafta sokağa çıkma yasağı ilan edilir edilmez sokaklara dökülerek bakkal ve marketlerden gıda ve ekmek almaya çıkarak sosyal mesafeyi hiçe sayan vatandaşlar bu hafta köylere akın ederek bir tehlike daha oluşturuyor.   Önceki hafta  İçişleri Bakanlığının aldığı karar ile uygulanan sokağa çıkma yasağı öncesi vatandaşlar fırın, market ve benzin istasyonlarına akın etti. Bir kısım vatandaşlar ise kısa zamana rağmen Denizli ilçelerine akın etti.   Sokağa çıkma yasağının kısa zaman içerisinde uygulanacak olması dolayısıyla fazla kişi gidemedi. Ancak bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağının günler öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından vatandaşlar ihtiyaçlarını karşıladı. Bu nedenle şehir merkezinde sokağa çıkma yasağını köylerinde geçirmek istemeleri endişelendiriyor.   Vatandaşlar geçen hafta aniden alınan sokağa çıkma yasağı nedeniyle ilçelere gitmek konusunda kararsız kalırken bu hafta yoğunluk oluşması bekleniyor. Bazı vatandaşların Cuma günü bu konuda yoğunluk yaşanacağını yetkililerin bir önlem almasını istiyor. İlçelerde oluşacak yoğunluk ve kalabalık ortamlarda sosyal mesafenin uygulanması ihlal edileceğini ve salgının yayılma riskini artıracağı düşünülüyor.

Kovid-19 salgını nedeniyle 30 büyükşehir ve Zonguldak ilinde bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle vatandaşlar evlerinde kalacak. İlçelerde ki vatandaşlar tedirgin olduklarını belirtiyor. Geçtiğimiz hafta sokağa çıkma yasağı ilan edilir edilmez sokaklara dökülerek bakkal ve marketlerden gıda ve ekmek almaya çıkarak sosyal mesafeyi hiçe sayan vatandaşlar bu hafta köylere akın ederek bir tehlike daha oluşturuyor.

 

Önceki hafta  İçişleri Bakanlığının aldığı karar ile uygulanan sokağa çıkma yasağı öncesi vatandaşlar fırın, market ve benzin istasyonlarına akın etti. Bir kısım vatandaşlar ise kısa zamana rağmen Denizli ilçelerine akın etti.

 

Sokağa çıkma yasağının kısa zaman içerisinde uygulanacak olması dolayısıyla fazla kişi gidemedi. Ancak bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağının günler öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından vatandaşlar ihtiyaçlarını karşıladı. Bu nedenle şehir merkezinde sokağa çıkma yasağını köylerinde geçirmek istemeleri endişelendiriyor.

 

Vatandaşlar geçen hafta aniden alınan sokağa çıkma yasağı nedeniyle ilçelere gitmek konusunda kararsız kalırken bu hafta yoğunluk oluşması bekleniyor. Bazı vatandaşların Cuma günü bu konuda yoğunluk yaşanacağını yetkililerin bir önlem almasını istiyor. İlçelerde oluşacak yoğunluk ve kalabalık ortamlarda sosyal mesafenin uygulanması ihlal edileceğini ve salgının yayılma riskini artıracağı düşünülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.