Denizli'de Sürpriz Evlilik Teklifi

DENİZLİ 31.12.2018 - 21:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Sürpriz Evlilik Teklifi

Denizli Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesinde Sanat Merkezi önünde arkadaşları ile birlikte evlilik teklifi organizasyonu düzenlediler.     Arkadaşlarına haber vermesiyle birlikte, konfeti ve meşaleleri yakan gençler güzel çiftin anlarını izledi.Evlilik teklifinde bulunmak üzere sevgilisini Sanat Merkezi önüne getirerek, kalbin ortasına geçti ve o sihirli sözcüğü kullandı, 'Benimle Evlenir Misin?' dedi. Şaşkınlığa uğrayan gencin sevgilisi 'EVET' diyerek. Onları izleyen vatandaşlar da alkışlarla eşlik etti.Aynı zamanda doğum gününüde kutlayan genç yılın son gününe en güzel anısını yazmış oldu.   Denizli'de yeni yıl kutlamaları kapsamında oteller ile restoranlar ve kent merkezindeki eğlence mekanlarında coşku doruğa çıkarken, kent merkezi ise herhangi bir program düzenlenmedi. Bazı vatandaşlar, yeni yılı otellerde ve eğlence mekanlarında geçirenler 2019'u beklerken güzel anılarda ortaya çıkmaya başladı.  

Denizli Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesinde Sanat Merkezi önünde arkadaşları ile birlikte evlilik teklifi organizasyonu düzenlediler.

 

 

Arkadaşlarına haber vermesiyle birlikte, konfeti ve meşaleleri yakan gençler güzel çiftin anlarını izledi.Evlilik teklifinde bulunmak üzere sevgilisini Sanat Merkezi önüne getirerek, kalbin ortasına geçti ve o sihirli sözcüğü kullandı, 'Benimle Evlenir Misin?' dedi. Şaşkınlığa uğrayan gencin sevgilisi 'EVET' diyerek. Onları izleyen vatandaşlar da alkışlarla eşlik etti.Aynı zamanda doğum gününüde kutlayan genç yılın son gününe en güzel anısını yazmış oldu.

 

Denizli'de yeni yıl kutlamaları kapsamında oteller ile restoranlar ve kent merkezindeki eğlence mekanlarında coşku doruğa çıkarken, kent merkezi ise herhangi bir program düzenlenmedi. Bazı vatandaşlar, yeni yılı otellerde ve eğlence mekanlarında geçirenler 2019'u beklerken güzel anılarda ortaya çıkmaya başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.