Denizli'de taksi ücretlerine zam

EKONOMİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.07.2023 - 08:37, Güncelleme: 29.07.2023 - 08:37
 

Denizli'de taksi ücretlerine zam

Denizli’de şehir içi ulaşımda dolmuş ve belediye otobüslerine gelen zamların ardından taksi ücretlerine de zam yapıldı. Denizli’de kısa mesafe ücreti 60 liraya yükseldi.

Denizli’de şehir için ulaşımda belediye otobüsü ve dolmuşların ardından bir zam da taksi ücretlerine geldi. Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) taksici esnafın zam talebini onayladı. Taksi ücretlerine gelen zam 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak. Buna göre Denizli’de taksi ücretlerine yaklaşık yüzde 45 oranında zam yapıldı. Denizli’de son gelen zamlarla taksi kısa mesafe ücreti 60 liraya çıktı. Kilometre ücreti ise 18 lira oldu. Akaryakıt fiyatlarındaki fahiş artış ve yüksek enflasyon nedeniyle taksici esnafı uzun süredir tarifelerin düzenlenmesini bekliyordu.
Denizli’de şehir içi ulaşımda dolmuş ve belediye otobüslerine gelen zamların ardından taksi ücretlerine de zam yapıldı. Denizli’de kısa mesafe ücreti 60 liraya yükseldi.

Denizli’de şehir için ulaşımda belediye otobüsü ve dolmuşların ardından bir zam da taksi ücretlerine geldi. Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) taksici esnafın zam talebini onayladı. Taksi ücretlerine gelen zam 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Buna göre Denizli’de taksi ücretlerine yaklaşık yüzde 45 oranında zam yapıldı. Denizli’de son gelen zamlarla taksi kısa mesafe ücreti 60 liraya çıktı. Kilometre ücreti ise 18 lira oldu.  Akaryakıt fiyatlarındaki fahiş artış ve yüksek enflasyon nedeniyle taksici esnafı uzun süredir tarifelerin düzenlenmesini bekliyordu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.