Denizli'de tarlaya çalışmaya giden kadın ölü bulundu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.05.2023 - 10:19, Güncelleme: 23.05.2023 - 10:31
 

Denizli'de tarlaya çalışmaya giden kadın ölü bulundu

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 60 yaşındaki kadın çalışmak için gittiği tarlada ölü olarak bulundu.

Olay, Acıpayam'a bağlı Avşar mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Avşar Mahallesinde yaşayan 60 yaşlarındaki Hatice Baysal öğle saatlerinde bağ çapasına gitti. Akşam saatlerinin olmasına rağmen eve dönmeyince durumdan şüphelen annesi yanına bir komşusunu da alarak Dokuzlar mevkiindeki tarlaya gittiğinde acı gerçekle karşılaştı. Kendilerine ait traktörle tarlaya çalışmaya giden Hatice Baysal'ın tarlada ölü olarak bulunmasının ardından durum güvenlik güçlerine ihbar edildi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri yerde yatan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden kadının çiftçilik yaptığı Acıpayam Salı pazarında sebze ve meyve sattığı belirtildi. Kadının kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 60 yaşındaki kadın çalışmak için gittiği tarlada ölü olarak bulundu.

Olay, Acıpayam'a bağlı Avşar mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Avşar Mahallesinde yaşayan 60 yaşlarındaki Hatice Baysal öğle saatlerinde bağ çapasına gitti.
Akşam saatlerinin olmasına rağmen eve dönmeyince durumdan şüphelen annesi yanına bir komşusunu da alarak Dokuzlar mevkiindeki tarlaya gittiğinde acı gerçekle karşılaştı.

Kendilerine ait traktörle tarlaya çalışmaya giden Hatice Baysal'ın tarlada ölü olarak bulunmasının ardından durum güvenlik güçlerine ihbar edildi.

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri yerde yatan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden kadının çiftçilik yaptığı Acıpayam Salı pazarında sebze ve meyve sattığı belirtildi.
Kadının kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.