Denizli’de termometre 42 dereceyi gösterecek!

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.07.2023 - 09:02, Güncelleme: 19.07.2023 - 09:02
 

Denizli’de termometre 42 dereceyi gösterecek!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 22 ila 38 derece arasında değişirken, rüzgar kuzeybatıdan 7km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de hafta sonu termometreler 42 dereceye kadar ulaşacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, sıcak hava dalgasının bugün (Çarşamba) itibari ile yurt genelinde ve Denizli’de etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 3 ila 8 derece üzerine çıkacağı tahmin edilen Denizli’de, hafta sonu sıcaklıkların kendisini hissettireceği ve bunaltıcı havanın olacağı tahmin ediliyor. Cumartesi günü 41, Pazar günü ise termometreler 42 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor. Meteoroloji, “Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” uyarısında bulundu. Denizli'de 5 günlük hava raporu: Denizli ilçelerinde bugünkü hava sıcaklıkları:
Denizli’de bugün hava sıcaklığı 22 ila 38 derece arasında değişirken, rüzgar kuzeybatıdan 7km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de hafta sonu termometreler 42 dereceye kadar ulaşacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, sıcak hava dalgasının bugün (Çarşamba) itibari ile yurt genelinde ve Denizli’de etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 3 ila 8 derece üzerine çıkacağı tahmin edilen Denizli’de, hafta sonu sıcaklıkların kendisini hissettireceği ve bunaltıcı havanın olacağı tahmin ediliyor. Cumartesi günü 41, Pazar günü ise termometreler 42 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Meteoroloji, “ Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” uyarısında bulundu.

Denizli'de 5 günlük hava raporu:

Denizli ilçelerinde bugünkü hava sıcaklıkları:

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.