Denizli’de ters yönden giden sürücüye 7 bin TL ceza kesildi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.05.2024 - 21:14, Güncelleme: 22.05.2024 - 21:28
 

Denizli’de ters yönden giden sürücüye 7 bin TL ceza kesildi

Denizli’de ters yönde giderek trafik güvenliğini tehlikeye sokan sürücüye 7 bin 129 TL cezai işlem uygulandı.

Geçtiğimiz günlerde Merkezefendi ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde ters yönde giden sürücü akıllara durgunluk getirdi. Yaklaşık 2 kilometre ters yönde giden sürücüyü ise diğer sürücüler tarafından kayda alındı. Sosyal medyada da gündem olan görüntülerin ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü EDS Merkezi tarafından yapılan kamera incelemelerinde ters yönde giden aracın plakası tespit edildi. Denizli Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Kural ihlali yapan araç sürücüsüne ‘2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun ’Aksine bir işaret bulunmadıkça tek yönlü karayollarında araçların ters istikamette sürülmesi, Trafik işaret levhalar, cihazları ve yer işaretlemeleri ile belirtilen veya gösterilen hususlara uymamak’ maddelerinden toplam 7 bin 129 TL cezai işlem uygulanmış ayrıca ‘Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek’ suçundan adli işlem başlatılmıştır” ifadeleri yer aldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’de ters yönde giderek trafik güvenliğini tehlikeye sokan sürücüye 7 bin 129 TL cezai işlem uygulandı.

Geçtiğimiz günlerde Merkezefendi ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde ters yönde giden sürücü akıllara durgunluk getirdi. Yaklaşık 2 kilometre ters yönde giden sürücüyü ise diğer sürücüler tarafından kayda alındı. Sosyal medyada da gündem olan görüntülerin ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü EDS Merkezi tarafından yapılan kamera incelemelerinde ters yönde giden aracın plakası tespit edildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Kural ihlali yapan araç sürücüsüne ‘2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun ’Aksine bir işaret bulunmadıkça tek yönlü karayollarında araçların ters istikamette sürülmesi, Trafik işaret levhalar, cihazları ve yer işaretlemeleri ile belirtilen veya gösterilen hususlara uymamak’ maddelerinden toplam 7 bin 129 TL cezai işlem uygulanmış ayrıca ‘Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek’ suçundan adli işlem başlatılmıştır” ifadeleri yer aldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.