Denizli’de trafik kazası: 1’i ağır 3 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.11.2023 - 09:37, Güncelleme: 04.11.2023 - 14:05
 

Denizli’de trafik kazası: 1’i ağır 3 yaralı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 3 aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, gece saat 02.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Lozan Caddesi’nde meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 ACY 015 plakalı minibüs ile 20 U 0208 plakalı ve 20 AGA 706 plakalı otomobil kazaya karıştı. Kazayı gören vatandaşların, alkollü olduğu belirtilen otomobil sürücüsünün caddede aşırı hızla gittiği yolda bir aracı sollamaya çalışırken kazanın meydana geldiği iddia etti. Kazada savrulan minibüs kaldırımda bulunan telekom kutusuna çarptı. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Kazanın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra kazazedeleri ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapatıldı. Araçların kaldırılması sonucu caddede trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 3 aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, gece saat 02.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Lozan Caddesi’nde meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 ACY 015 plakalı minibüs ile 20 U 0208 plakalı ve 20 AGA 706 plakalı otomobil kazaya karıştı. Kazayı gören vatandaşların, alkollü olduğu belirtilen otomobil sürücüsünün caddede aşırı hızla gittiği yolda bir aracı sollamaya çalışırken kazanın meydana geldiği iddia etti. Kazada savrulan minibüs kaldırımda bulunan telekom kutusuna çarptı. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kazanın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra kazazedeleri ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapatıldı. Araçların kaldırılması sonucu caddede trafik normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.