Denizli’de Tren Ücretleri Zamlandı

EKONOMİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.07.2023 - 15:51, Güncelleme: 03.07.2023 - 15:51
 

Denizli’de Tren Ücretleri Zamlandı

Türkiye genelinde tren ücretlerine zam yapıldı. Denizli’den kalkış yapan Göller ekspres, Pamukkale Expres ve Denizli-Basmahane ’de zamdan nasibini aldı.

Türkiye’nin en eski tren yolu üzerinde bulunan Denizli’de, tren sefer ücretlerine zam gelirken, kısa mesafe ücreti 26 TL oldu. Denizli-Aydın arası 52 TL olan tren ücreti 68 TL’ye yükseltildi. Denizli’de en çok tercih edilen ulaşım araçlarından olan trenin bilet fiyatlarında artış yaşandı. Yapılan zamla birlikte 18 TL olan kısa mesafe ücreti 26 TL’ye yükseldi. Denizli –İzmir seferini yapan Göller Ekspresin fiyatı 132 TL’ye Denizli-Basmahane seferini yapan trenin ücreti 128 TL olarak belirlendi. Denizli-Eskişehir arası sefer yapan Pamukkale Expresin fiyatı ise 194 TL’ye yükseldi.
Türkiye genelinde tren ücretlerine zam yapıldı. Denizli’den kalkış yapan Göller ekspres, Pamukkale Expres ve Denizli-Basmahane ’de zamdan nasibini aldı.

Türkiye’nin en eski tren yolu üzerinde bulunan Denizli’de, tren sefer ücretlerine zam gelirken, kısa mesafe ücreti 26 TL oldu. Denizli-Aydın arası 52 TL olan tren ücreti 68 TL’ye yükseltildi.

Denizli’de en çok tercih edilen ulaşım araçlarından olan trenin bilet fiyatlarında artış yaşandı. Yapılan zamla birlikte 18 TL olan kısa mesafe ücreti 26 TL’ye yükseldi. Denizli –İzmir seferini yapan Göller Ekspresin fiyatı 132 TL’ye Denizli-Basmahane seferini yapan trenin ücreti 128 TL olarak belirlendi. Denizli-Eskişehir arası sefer yapan Pamukkale Expresin fiyatı ise 194 TL’ye yükseldi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.