Denizli'de uyuşturucu madde ile mücadele anlatıldı

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.12.2021 - 11:43, Güncelleme: 01.12.2021 - 11:43
 

Denizli'de uyuşturucu madde ile mücadele anlatıldı

Denizli’de “Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ile Mücadeleye” yönelik yürütülen önleme çalışmaları kapsamında Narkotik Eğitim Tırı Denizli’ye geldi.

18 -19-20 Kasım tarihlerinde Denizli’de 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda  “Uyuşturucu Madde Bağımlılığı”, “Madde Bağımlılığı İle Mücadele”, “Uyuma (Uyuşturucu İle Mücadele Aplikasyonu)” konularında bilgilendirme yapmak için bulunan Narkotik Eğitim Tırı vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılandı. Farklı meslek gruplarındaki yetişkin, genç olmak üzere toplam 1740 vatandaşımıza kiosk ekranlarından gerekli bilgilendirilmeler yapılarak, konular hakkında narkotik broşürler dağıtıldı.  Devam eden süreçte, “En İyi Narkotik Polisi Anne” faaliyetleri kapsamında toplam 2 bin 555‘i anne ve anne adayı olmak üzere toplam 9 bin 810 kişiye yönelik gerekli bilgilendirme yapıldı. Madde bağımlılığı ile mücadele faaliyetlerini önlemeye yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına devam edileceği belirtildi.
Denizli’de “Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ile Mücadeleye” yönelik yürütülen önleme çalışmaları kapsamında Narkotik Eğitim Tırı Denizli’ye geldi.

18 -19-20 Kasım tarihlerinde Denizli’de 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda  “Uyuşturucu Madde Bağımlılığı”, “Madde Bağımlılığı İle Mücadele”, “Uyuma (Uyuşturucu İle Mücadele Aplikasyonu)” konularında bilgilendirme yapmak için bulunan Narkotik Eğitim Tırı vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılandı. Farklı meslek gruplarındaki yetişkin, genç olmak üzere toplam 1740 vatandaşımıza kiosk ekranlarından gerekli bilgilendirilmeler yapılarak, konular hakkında narkotik broşürler dağıtıldı. 

Devam eden süreçte, “En İyi Narkotik Polisi Anne” faaliyetleri kapsamında toplam 2 bin 555‘i anne ve anne adayı olmak üzere toplam 9 bin 810 kişiye yönelik gerekli bilgilendirme yapıldı. Madde bağımlılığı ile mücadele faaliyetlerini önlemeye yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına devam edileceği belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.