Denizli’de yağmur ve fırtına etkili oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.08.2023 - 11:57, Güncelleme: 27.08.2023 - 11:57
 

Denizli’de yağmur ve fırtına etkili oldu

Denizli’de, Pazar günü beklenen gök gürültülü sağanak yağış dün akşam saatlerinden itibaren etkili oldu. Yağmur, fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle hafta sonu olması nedeniyle düğün programlarına da engel oldu.

Denizli kent merkezinde dün akşam saatlerinde birçok bölgede etkili olan özellikle yüksek kesimlerde yağmur, fırtına ve gök gürültüsü, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Fırtına ile birlikte yağan yağmur adeta tipi şeklinde seyretti. Hafta sonu olması nedeniyle sokak ve caddelerde yapılan düğün törenlerini de etkileyen sağanak yağış, birçok düğünün iptal olmasına neden oldu. VİDEO İÇİN TIKLAYIN! Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi’nde düzenlenen bir düğün programında, yağış nedeniyle çadır açmaya çalışan vatandaşlar başarılı olamadı. Rüzgarla birlikte çadır uçtu, sandalyeler etrafa savruldu ve gelin damat için hazırlanan sahne ve taht tarumar oldu. En mutlu günlerinde böyle bir olay yaşayan gelin ve damat hayal kırıklığı yaşadı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN! Diğer taraftan, kent merkezinin yüksek kesimlerinde bir taraftan fırtına ile birlikte sağanak yağış etkili olurken, alçak kesimlerde hafif yağmur şeklinde yüzünü gösterdi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’de, Pazar günü beklenen gök gürültülü sağanak yağış dün akşam saatlerinden itibaren etkili oldu. Yağmur, fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle hafta sonu olması nedeniyle düğün programlarına da engel oldu.

Denizli kent merkezinde dün akşam saatlerinde birçok bölgede etkili olan özellikle yüksek kesimlerde yağmur, fırtına ve gök gürültüsü, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Fırtına ile birlikte yağan yağmur adeta tipi şeklinde seyretti. Hafta sonu olması nedeniyle sokak ve caddelerde yapılan düğün törenlerini de etkileyen sağanak yağış, birçok düğünün iptal olmasına neden oldu.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi’nde düzenlenen bir düğün programında, yağış nedeniyle çadır açmaya çalışan vatandaşlar başarılı olamadı. Rüzgarla birlikte çadır uçtu, sandalyeler etrafa savruldu ve gelin damat için hazırlanan sahne ve taht tarumar oldu. En mutlu günlerinde böyle bir olay yaşayan gelin ve damat hayal kırıklığı yaşadı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Diğer taraftan, kent merkezinin yüksek kesimlerinde bir taraftan fırtına ile birlikte sağanak yağış etkili olurken, alçak kesimlerde hafif yağmur şeklinde yüzünü gösterdi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.