Denizli’de yalnız yaşayan genç kız canına kıydı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.04.2024 - 12:02, Güncelleme: 10.04.2024 - 12:02
 

Denizli’de yalnız yaşayan genç kız canına kıydı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 26 yaşındaki genç tıbbi sekreter, yalnız yaşadığı apart ta kendini asarak canına kıydı.

Olay, sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde bir apart ta meydana geldi. Özel bir hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan Şerife E. İşe gitmemesi üzerine iş arkadaşları şüphelenerek apart görevlisini aradı. Apart görevlisi kapıyı açtığında korkunç manzarayla karşılaştı. 26 yaşındaki genç kız evinde asılı halde bulundu. Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu genç kızın öldüğünü tespit etti. Geride intihar mektubu bıraktığı öğrenilen genç kızın erkek arkadaşıyla sorunlar yaşadığı ve borçları olduğu için intihar ettiği iddia edildi. Genç kızın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırılırken Polis ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 26 yaşındaki genç tıbbi sekreter, yalnız yaşadığı apart ta kendini asarak canına kıydı.

Olay, sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde bir apart ta meydana geldi. Özel bir hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan Şerife E. İşe gitmemesi üzerine iş arkadaşları şüphelenerek apart görevlisini aradı.

Apart görevlisi kapıyı açtığında korkunç manzarayla karşılaştı. 26 yaşındaki genç kız evinde asılı halde bulundu. Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu genç kızın öldüğünü tespit etti. Geride intihar mektubu bıraktığı öğrenilen genç kızın erkek arkadaşıyla sorunlar yaşadığı ve borçları olduğu için intihar ettiği iddia edildi.

Genç kızın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırılırken Polis ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.